onikincikat dinleyicisiyle “Resimde” ile buluşuyor!

onikincikat dinleyicisiyle “Resimde” ile buluşuyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Anılar ile çıkışını yapan onikincikat bu kez dinleyicisine “Resimde” ile ulaşmaya hazırlanıyor. Synt seslerin daha belirgin olduğu ikinci parçalarında, Ahmet Hamdi Tanpınar'ın "Ne İçindeyim Zamanın" adlı şiirinden esinlenerek yeni bir yola çıkıyorlar.

    Çıkış şarkısındaki tavırlarını devam ettirip “Resimde” ile farklı bir hava hisseden ve bunu aktarmaya uğraşan grup daha soft bir soundla yelpazelerini genişletiyor. onikincikat ikinci teklisi “Resimde” ile tekrar buluşmanın heyecanıyla birlikte yolculuğuna devam ediyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/5ma4r3EJ8X6SCrX4u1LujV?utm_source=generator" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Yapımcılığını Selim Seven’in üstlendiği Nana Yapım etiketiyle dinleyicisine ulaşan şarkının düzenlenmesi Altuğ Öncü, mix mastering işlemleri ise Stüdyo Arı’ya ait. Şarkının sözü Burak Erinç ve Kuzey Umut Duman, müziği ise Burak Erinç, Kuzey Umut Duman, Batın Uysal imzası taşıyor. Prodüktörlüğünün Hakan Kaya’ya ait olduğu şarkının kapak tasarımı Ezgi Kaş Erinç’e ait. 


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.