Berkay Yavuz, ’Herkesin Bir Hikayesi Var’’ ile dinleyiciyle buluşuyor!

Berkay Yavuz, ’Herkesin Bir Hikayesi Var’’ ile dinleyiciyle  buluşuyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Yıllarca müzik camiasında birbirinden değerli birçok sanatçının stüdyo ve sahne çalışmalarında piyano, synthesizer, hammond ve vokalleriyle önemli rol oynayan, ilk tekli çalışması ‘Talih Pazarı’ ile dinleyicileriyle buluşan Berkay Yavuz, ‘Herkesin Bir Hikayesi Var’ ile solo çalışmalarına devam ediyor.

    Çiçek bahçesinden düşen yapraklar gibi, aşkın hüznüne bürünen bu şarkı, Berkay Yavuz'un dokunaklı yorumuyla duygusal bir yolculuğa davet ediyor. "Herkesin Bir Hikayesi Var", kaybettiklerimizin ardından tutunmaya çalıştığımız umut dolu anıları dile getiriyor.  "Herkesin Bir Hikayesi Var", duygusal bir atmosfer yaratırken Berkay Yavuz'un kendine özgü yorumuyla bütünleşerek, dinleyicilere etkileyici bir müzikal serüven sunuyor. Bu şarkı, aşkın karmaşıklığını ve kayıpların ardındaki gücü yansıtarak, dinleyicilere duygusal bir bağ kurma şansı veriyor.

    <iframe style="border-radius:12px" src="https://open.spotify.com/embed/track/6qPUTY655G2vt8CloTcO64?utm_source=generator&theme=0" width="100%" height="152" frameBorder="0" allowfullscreen="" allow="autoplay; clipboard-write; encrypted-media; fullscreen; picture-in-picture" loading="lazy"></iframe>

    Yapımcılığını Selim Seven’in üstlendiği Nana Yapım etiketiyle yayınlanan, günümüz alternatif müziğine
    yeni bir soluk getirmesi beklenen şarkının söz ve müziği Berkay Yavuz’a ait. Bas Synth, davul, mix ve
    mastering Uğurcan Mamuzlu; Elektro gitar ve klavyeler ise Berkay Yavuz imzası taşıyor. Şarkının
    aranjesinde de aynı isimler yer alıyor. 


     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.