Felaket Dünyam

Felaket Dünyam
  • 0
    0
    0
    0
  • Yanımdaki kayaya oturdu .Başını iki elinin arasına aldı ''Bittim ben ,bittim artık. toparlanamam, hayatım mahvoldu. bunlara dayanamam artık anlıyor musun ? yaşamamın bir anlamı kalmadı.''

     Ha öyle mi olmuş?  bütün bu sözlerin kaderini özenle dokurken iplerin zarar gördüğü için mi ? başına kötü şeyler geldiği için mi? yapma Allah aşkına ! en beteri dediğin bu mu ?

    bir sonraki gelcek olan felaketini hiç mi düşünmüyorsun ? 

    oturup keyfini çıkarsana bu durumun, mızmızlanma artık . Az zamanın kaldı .

    seninki yola çıktı baksana elini çabuk tut , mutlu olamaya çalış .Hadi gülümse! Hadi !

    - Ne gelmesi, neyden bahsediyorsun ?en kötüsü bu diyorum sana, bir daha eski yaşantıma dönemeyeceğim .Neden anlamıyorsun ? dünyam başıma yıkıldı .

    Bundan önceki başarısızlığın ,  kötü talihin ve yanlış tercihlerin için de aynısını demiştin . Heder ettin kendini durduk yere . Şimdi eğer bu başına gelen şeyin, senin için ne kadar küçük bir şey olduğunu idrak edemezsen dönüp arkana baktığında pişman olacaksın  . Bir sonraki kötü talihinde '' Kahretsin! asıl gerçek felaketim bu benim '' Diyeceksin . 

    - Sus Allah aşkına ! sen şu an benim hissettiklerimi hissetmiyorsun ki . Hem haklı da olsan ne yapabilirim ? bu durumu felaketim belledim . Çok kötüyüm . Belki de bunu hak ettim .

    Beni ciddiye almadığını biliyorum bir taşın altındaki yeşil hareketsiz bir ot parçası olarak görüyorsun beni . Haklısın da . Ben, sen gelene kadar yapayalnızdım ,benimle konuştun . Artık bundan kaçamazsın , beni dinlemek zorundasın. hem sen beni küçümsemeyi bırakıp şu tarafa baksana . Ah! gerçi sen göremezsin, ne yazık ama . Zamanın dolmak üzere. Bu sefer ki felaketin bir öncekine göre daha hızlı geliyor , şimdiden bu haline sevinmelisin . İşte geliyor ...


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.