Keyifli Bir Hafta Sonu İçin 10 Romantik Komedi

Keyifli Bir Hafta Sonu İçin 10 Romantik Komedi
  • 6
    0
    0
    0
  • Şimdiden tembel ve rahat geçirmeyi planladığınız bir hafta sonu için sizi pozitif enerjiyle şarj edecek ve inanılmaz duygular uyandıracak 10 hafif romantik komedi film listesini hazırladık.

    1. The F Word (What If? - 2014)

    Tıp fakültesini bırakmış olan Wallace, kadınlarla ilişkilerinde sürekli başarısızlığa uğradığı için aşk hayatını bilmediği bir tarihe dek ertelemiştir ancak Chantry ile yolları kesişir ve kısa zamanda çok iyi anlaşan bir ikiliye dönüşürler. Bu uyum, ilişkinin arkadaşlıktan öte bir yere gidebileceğinin sinyallerini verse de bu kararı almak kolay olmayacaktır. İnce bir mizah ve parlak duygularla dolu inanılmaz sıcak bir film.

    2. Two Night Stand (2014)

    New York'ta yaşayan Alec ve Megan, yirmili yaşlarında iki gençtir. Tek gecelik bir ilişkinin ardından, sabah uyandıklarında her yerin karla kaplandığını görürler. İkili Alec'in dairesinde mahsur kalıp o günü birlikte geçirmek zorunda kalırlar. Kar fırtınası, iki kişinin isteksizce bir gecelik ilişkilerini devam ettirmelerini ve birbirlerini daha iyi tanımalarını sağlar. Film, komik ve esprili diyaloglarla dolu küçük bir aşk hikayesidir.

    3. Something’s Gotta Give (2003)

    Altmışlarındaki Harry Sanborn, kadınlarla ilişkilerinde hala genç olan, uslanmaz bir playboydur. Birlikte olduğu genç sevgilisinin annesinin yazlık evinde romantik bir hafta sonu geçirmeye karar verirler ama orada Marin'in annesine (Erica) yakalanırlar. Harry, bir akşam kalbinden rahatsızlanınca bütün bir haftayı, hiç anlaşamadığı Erica ile birlikte geçirmek zorunda kalır. Harry ve Erica yalnız kaldıkları zamanlarda yavaşça birbirlerine ısınmaya başlarlar. Something’s Gotta Give, harika oyuncu kadrosu ile muhteşem bir komedi filmi.

    4. Un moment d'égarement (2015)

    Eşinden yeni boşanan 44 yaşındaki Pierre, genç kızı, yakın arkadaşı Jacques ve onun kızı Francois ile tatile çıkar. Saint Tropez’de gittikleri bir partide, Pierre ve genç Francois yakınlaşır. 18 yaşındaki sevimli bir kız, 42 yaşındaki bir erkeğe aşık olur. Jacques dostu Pierre’e durumu anlatarak kızını baştan çıkaran bu orta yaşlı adamın kim olduğunu bulmak istediğini söyler.

    5. Maggie’s Plan (2015)

    Bekar bir kadın olarak tek başına anne olmak isteyen Maggie'nin tüm planları, John'a aşık olunca değişir. Maggie ve John, John'un zaten sarsılmakta olan evliliğinin sonra ermesinden bir süre sonra evlenirler. Ancak aradan geçen yıllarda Maggie John'a olan ilgisini kaybeder ve depresyonda hissetmeye başlar. Maggie yepyeni bir plan yapar. Amacı, John ile aslında uygun olduklarını düşündüğü John'un eski karısı Georgette'i yeniden bir araya getirmektir.

    6. Why Him? (2016)

    Her tatilde Stanford'ta okuyan kızını ziyarete gitmekte olan aile, bu sefer de yollarını üniversiteye çevirmiştir. Stephanie'nin, ailesini erkek arkadaşıyla tanıştıracağı gün gelip çatmıştır. Bu erkek arkadaşı, Silikon Vadisi'nde başarılı olmuş genç bir milyarderdir. Laird, cana yakın ancak laubali tavırlarıyla daha en başta Ned'in nefretini üzerinde toplar. Laird, Stephanie ile evleneceğini söylese de Ned, onu damat olarak kabullenmemeye kararlıdır.

    7. Man Up (2015)

    34 yaşında, bekar ve tamamen mutsuz bir kadın olan Nancy, bir mutluluk arayışı içindedir. Şimdiye kadar yaşadığı korkunç ilişkiler yüzünden ilişki olayını tamamen rafa kaldırıp ailesinin evlilik yıl dönümünü kutlamak üzere Londra'ya gider. 40 yaşındaki boşanmış Jack ise kör bir randevuya çıkmıştır ve Nancy'yi, buluşmak için sözleştiği kadınla karıştırır. Bu olay Nancy'nin de yanlışlıkla mükemmel bir erkek arkadaş bulmasına yol açar.

    8. Before We Go (2014)

    Brooke Dalton New York garına giderken soyguna uğrar ve cüzdanını çaldırır. Bu sırada treni kaçırır, ancak eşi eve dönmeden eve dönmesi gerekmektedir. Durum oldukça kötü görünürken, garda trompet çalan sokak müzisyeni Nick ile tanışır. Saatler geçtikçe Nick'i daha fazla tanır ve onun hakkındaki düşünceleri değişmeye başlar.

    9. La délicatesse (2011)

    Paris’te yaşayan genç ve güzel Nathalie, hayatının aşkıyla tanışarak onunla harika bir evlilik yapmıştır. Ancak çok sevdiği kocasını talihsiz bir kaza sonucu kaybeder ve çok uzun süre hayatına kimseyi almaz. Fakat bir gün tesadüfen tanıştığı Markus'tan etkilenir. Üstelik Nathalie halen genç ve güzelken Markus 40'lı yaşlarında göbekli ve kel bir adamdır. Çevresi Markus gibi sıradan bir adamla birlikte olmasını şaşkınlıkla karşılasa da Nathalie'nin kalbi 3 yıl sonra ilk kez tekrar sıcacık olacaktır.

    10. Un peu, beaucoup, aveuglément! (2015)

    Etrafındakilerden tek istediği biraz huzur ve sessizlik olan Machin tam bir işkoliktir. Machine ise büyük bir konsere hazırlanan genç ve utangaç bir müzisyendir. Kader, birbirlerine tamamen zıt bu iki karakteri yan yana yaşamaya iter. Görmeden sevmeyi sıcak bir şekilde anlatan tatlı bir film... Kaynak: 1, 2

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.