PlayStation "Oyun" Filmleri Üretecek

  • 0 0 0 0
PlayStation "Oyun" Filmleri Üretecek
  • 0
    0
    0
    0
  • Sony’nin PlayStation'ı, PlayStation Productions adındaki yeni bir kuruluşla video oyunlarını filme ve televizyona getirme projelerini açıkladı. PlayStation Productions, Hollywood Reporter’ın liderleriyle yaptığı röportaja göre, yeni PlayStation bölümü “dünyalarımıza başka bir spektrumda hayat vermek” istiyor. 

    PlayStation Productions'ın başında, Sony’nin PlayStation pazarlama grubunun 11 yıllık uzmanı Asad Qizilbash ve SIE Worldwide Studios’un başkanı Shawn Layden olacak. Hollywood Reporter'a göre Qizilbash, ürettiği filmleri ve dizileri direkt Hollywood'a yapacak. Sony Pictures Studios, Qizilbash ve Layden'ın PlayStation ekibine projeleri için doğru ortamları ve yaratıcı ekipleri bulmaları için zaman tanıyacaklar ve PlayStation Productions'ın film ve TV projelerinin dağıtımını yapacak.

    PlayStation Productions, aralarından seçim yapabileceğiniz 100'den fazla oyun başlığına sahip olduğunu ancak çevresinde hangi filmler veya TV şovları geliştirdiğini belirlemediğini belirtti. Layden, Hollywood Reporter'a ekibin “Marvel'in çizgi roman dünyasını almak ve onu film dünyasındaki en büyük şey haline getirmek için uğraşacaklarını” söyledi.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.