Sonbahar İndirimleri için Steam'den 6 Oyun Önerisi

  • 0 0 0 0
Sonbahar İndirimleri için Steam'den 6 Oyun Önerisi
  • 0
    0
    0
    0
  • Steam sonbahar indirimleri dün gece başladı ve 27 Kasıma kadar devam edecek. Bu soğuk günlerde eve kapanıp saatlerinizi gömeceğiniz 6 oyun derledik:

    6: Death's Gambit

    Piksel grafik, souls-like ve metrodivinia birleşirse ne olur sorusunun cevabına oldukça uygun bir oyun Death's Gambit. Oyuna başlarken 7 farklı sınıftan birini seçiyorsunuz ve harika bir atmosfere bırakıyorsunuz kendinizi. Oyuna RPG öğeleri de eklenmiş böylelikle karakterinizi özelleştirip güçlendirebiliyorsunuz. Dark Souls gibi oyunları sevdiyseniz Death's Gambit çok iyi bir alternatif. Steam fiyatı 31.00 TL'den 18,60 TL'ye düşmüş.

    5: Rakuen

    Oyunlarda sanata, hikayeye, müziğe önem veriyorsanız Rakuen size göre. Zengin hikayesiyle huzur ve hüzün dolu saatler geçirebilirsiniz bu oyunda. Tatlı grafiklerine ve çok güzel müziklerine de hayran kalmamak zor. Bu tür oyunların aksine mekanik anlamda da türünün önüne geçiyor RakuenSteam fiyatı 18,00 TL'den 9,00 TL'ye düşmüş.

    4: Yakuza 0

    GTA serisine Asyalıların çok güzel bir cevabı Yakuza serisi. Bence oyunun en iyi yanı oyuncuya birbirinden farklı birsürü içerik sunması. Bir dönemlik değil ömür boyu oynayabileceğiniz bir oyun. Japonya sokaklarında adam dövebilirsiniz, kareoke yapabilirsiniz, pavyon işletebilirsiniz bunun gibi birçok farklı içerik sunuyor ve oynama sürenizi oldukça arttırıyor. Oyunun açık dünyası küçük fakat küçücük haritaya inanılmaz bir yaşayan şehir ve yan etkinlikler koymuşlar. Bunların yanında tabii ki muhteşem bir hikayesi de var. Steam fiyatı 60,00 TL'den 40,20 TL'ye düşmüş.

    3: Haimrik

    Oynadığımız diğer oyunlardan biraz farklı bir içerik sunuyor Haimrik. Bu oyunda bölümleri geçmek için size sunulan kelimeleri doğru şekilde bulmanız gerekiyor. Güzel müziklerle ve tatlı görselliğiyle iyi bir bulmaca oyunu. İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız da denemenizi tavsiye ederim. Steam fiyatı 32,00 TL'den 16,00 TL'ye düşmüş.

    2: Frostpunk

    Yönetme türündeki oyunlara farklı bir bakış açısı getirmiş bu oyun. Donmuş bir çevrenin ortasında oldukça az kaynaklarla birlikte insanları hayatta tutmaya ve şehrinizi geliştirmeye çalışıyorsunuz. Oldukça detaylı olan bu oyunda insanlarınızı hayatta tutmak için birçok farklı yönteme başvuracaksınız ve bu kolay olmayacak. Mükemmel sanat yönetimiyle harika bir atmosfer sunuyor bizlere FrostpunkSteam fiyatı 50,00 TL'den 33,50 TL'ye düşmüş.

    1: Startup Company

    Bir işletmeden yönetici olsanız ne yapardınız? Bu soruya cevap veriyor Startup Company. Küçücük bir yerde işe başlayıp zamanla büyüme hikayenizi yazabilirsiniz bu oyunda. Çalışanlarınızın moralini kontrol altında tutmak, ofisinizi dizayn etmek, kâr etmek ve işletmenizi büyütmek en üst amaçlarınız. 18,00 TL'den 13,50 TL'ye düşmüş.

    BONUS: Undertale

    Çıkan oyunlar bakımından mükemmel geçen 2015 senesinin en büyük sürprizi olmuştu Undertale. Mükemmel atmosferi, hikayesi, ve karakterleriyle harika bir deneyim. Yer yer güleceğiniz yer yer ağlayacağınız bu oyun ile duygusal bağ kurmamak imkansız. Benim fikrimce şimdiye kadar oynadığım en iyi oyun. Oyunları sadece zaman geçirmelik araçlardan çok bir deneyim, bir sanat olarak görüyorsanız bu oyundan kendinize çıkaracağınız çok ders var. Bir şans vermenizi öneririm.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.