Yerdeniz Serisi Televizyona Uyarlanıyor!

  • 0 0 0 0
Yerdeniz Serisi Televizyona Uyarlanıyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Bir süre önce Jennifer Fox'un, Ursula K. Le Guin tarafından yazılan efsane fantastik edebiyat serisi Yerdeniz'i televizyona uyarlayacağını öğrenmiştik. Şimdi de Fox ve A24'un, kitap serisini ve sekiz kısa hikayeyi dizileştirmek için birlikte çalışacağını öğrendik. Şimdilik sadece bunu biliyoruz, detaylar yok.

    İlk olarak 1960'larda tanıtılan seri, güç kazanmak ve hassas dengelerini bozmak için sihir kullananlar tarafından bırakılan yüzlerce adadan oluşan bir fantezi adasında geçen beş roman ve sekiz kısa öyküye dayanıyor. Oldukça derin anlamlar içeren seriye "Yetişkinlere Harry Potter" benzetmesi yapılıyor. Karakterlerin çoğu renkli tipler. Serinin ana teması ise insan doğası. Eğer okumadıysanız şiddetle tavsiye edeceğimiz bir seridir.

    "Ursula Le Guin, büyük bir hayran kitlesine sahip edebi eseri, dünyadaki pratik olarak her yazı diline çevrildi. Geçtiğimiz sene ölmeden önce, en sevdiği eserini bana emanet etti. Bu nedenle bu proje, benim için kutsal bir önceliktir, ayrıca ikonik bir Amerikan kültürü yaratma fırsatıdır." Diyor dizinin yapımcısı Jennifer Fox.

    Bu seriyi çok sevdiğim için epey heyecanlandım. Umarım seriye hakkettiği gibi davranılır ve uyarlanır. Siz ne düşünüyorsunuz?


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.