The Last of Us Dizisi Hakkında Bildiklerimiz

The Last of Us Dizisi Hakkında Bildiklerimiz
  • 0
    0
    0
    0
  • The Last of Us'ın, beklenen diziler arasında en çok merak edileni olduğunu söylemek yanlış olmaz herhalde. Naughty Dog'un klasik uyarlaması sadece Joel ve Ellie'nin orijinal oyun macerasının arkasındaki zihinlerden birini değil, son yıllarda en çok beğenilen HBO serilerinden birinin yazarını da getiriyor. The Last of Us: Part 2'nin yakın zamanda geleceğini de düşünürsek HBO'nun üzerindeki baskının artacağını söyleyebiliriz. Fakat HBO tarafından herhangi bir cast açıklaması olmadı. Orijinal oyunun yazarı Neil Druckmann ve Chernobyl'in yazarı Craig Mazin tarafından hayata geçirileceğini biliyoruz.

    The Last of Us HBO Dizisinin Hikayesi: 2 Oyundan da Adapte Edilecek Mi?

    Mart ayında yer alan Hollywood Reporter haberine göre dizi, orijinal oyunun hikayesine sadık kalacak ve gelecek oyunun hikayesinin de eklenmesi olasılıklar arasında. Haberde geçen "gelecek sezonlar" ibaresi ile de dizinin bir mini dizi olmayacağı yönündeki söylentileri de doğruluyor.

    The Last of Us Cast: Şimdiye Kadar Doğrulanan Karakterler

    İlgili karakterlere gelince, Joel'in yer alacağı kesin gibi gözüküyor. Ellie'nin dizide yer alacağı ise 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yayımlanan bir tweet'te Druckmann tarafından onaylandı. Ellie'nin yanında sevgilisi Riley, Tess, Marlene, Maria ve Ellie'nin görünmeyen annesi Anna da yer alabilir. Karakterler yanında dizinin müzikleri için oyunların da müziklerini yapan Gustavo Santaolalla seçildi. Oyunun hayranları, dizinin karakterleri için kendi oyuncularını seçmeye başladı. Fanlar Joel karakteri için Nikolaj Coster-Waldau, Hugh Jackman ve Gerard Butler seçenekleri arasından birini seçilmesi gerektiğini düşünürken Ellie'e karakteri için ise Kaitlyn Dever, Sophie Lillis ve Sadie Sink seçeneklerinden birinin seçilmesini istiyor. Dizinin çıkış tarihi daha belli değil. Pandemiden dolayı Last of us: Part 2 oyunun çıkış tarihi ertelendiği için dizinin çalışmalarını da başlanmadığı açıklaması geldi.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.