Steam İndirimlerinden Göze Çarpan 3 Oyun

Steam İndirimlerinden Göze Çarpan 3 Oyun
  • 0
    0
    0
    0
  • 19 Şubat'a kadar devam edecek olan Steam indirimlerinden daha önce deneyimleyip sizlere de tavsiye ederken büyük zevk duyacağınızı düşündüğümüz 3 oyuna gelin hep birlikte kısa bir göz gezdirelim.

    Mad Max (20,06 TL)

                Mad Max'in son filmi olan Mad Max Fury Road'ın çıkışından sonra büyük bir gazla beklediğimiz ve oynadıktan sonra da çok memnun bir şekilde başından ayrıldığımız bir yapım oldu. Genel olarak bazı kabul görmüş siteler tarafından fazla beğenilmeyen oyun bizce hakettiğini alamamış bir yapımdır. Tabiki de dövüş kısmının bir yerden sonra kendini tekrar ediyor olması veya aynı şekilde açık dünyanın kendini tekrar edip çok fazla birşey sunmuyor olması doğru ama atmosferin ve evrendeki sizi konumlandırdığı yeri çok benimsetiyor. İlk çıktığı fiyatıyla pahalı gelse de şuanki indirimde kaçırılmayacak bir fiyatta olduğunu düşünüyoruz.

    Darkest Dungeon (15,60 TL)

    Eğer daha önce sıra tabanlı oyunlar oynadıysanız ve bu tarz oyunlardan da zevk alıyorsanız bilin ki Darkest Dungeon'ı da çok seveceksiniz. Yer yer insanın içini karartan bazen değişik zorluğuyla sizi delirten bir yapım kendisi. Bol gölgeli çizimleriyle Hellboy'un çizgi romanlarındaki atmosferini yansıtan bir görsel yapıya da sahip. Oyunda belli başlı karakterin kendine ait hisleri ve davranışları olması bazen sizi çok etkileyecek bazen de sinir edecek. Ama kendinizi kaptırınca büyük zevk alacaksınız. Alacağınız herbir itemin mesela ateş veya yemek gibi itemlerin çok büyük bir önem arz ettiğini görünce kendinizi en ufak ayrıntıyı düşünürken bulacaksınız.

    Sleeping Dogs Definitive Edition (13,35 TL)

    Biz kısaca GTA'nın Asya'da geçeni diyelim siz anlayın. Tam olarak GTA ile yanyana getirebileceğimiz bir yapım olmasa da tarz olarak veya genel oyun yapısı olarak benzetebiliriz. Çifte ajan hikayesini genelde alışık olmadığımız bir ortamda geçiyor olması bizi tabiki de etkiliyor. Dövüş sistemini bizim gibi çok beğenenlerin yanında yavan bulanların da olduğu bir gerçek. Dövüş kısmını sizin kendinizin test edip deneyimlenizi tavsiye ediyor olsak da biz seveceğinizden yanayız. Unutmadan söyleyelim oyunun Asya'da geçiyor olmasından dolayı trafik ters şeritten akıyor. Burda da her farklı şeyde olduğu gibi ilk başta garipseyip sonradan nasıl alıştığımızı kendimizin bile farketmediği bir durum halini alıyor. Kısacası Yakuza tarzı hikayelere meraklıysanız ve kendinizi çifte ajan hikayesinin içinde bulmak istiyorsanız beğeneceğinize eminiz.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.