Çok Sevdiğimiz Film Oyunu Uyarlamaları

Çok Sevdiğimiz Film Oyunu Uyarlamaları
  • 0
    0
    0
    0
  • Oyun sever olup da film sevmeyen insanların olduğunu açıkçası düşünmüyoruz. Hele aralarından sevdiğimiz bazı filmlerin bir o kadar güzel oyunları da çıkınca inanın tadından yenmiyor. Şimdi ele alacağımız oyunlar sevdiğimiz, güzel olduğunu benimsediğimiz bazı oyunların çok iyi bir şekilde uyarlanan video oyunları.

    1-Blade Runner: The Video Game

    Yönetmenliğini Ridley Scott'ın yaptığı, başrollerinde Harrison Ford ve Rutger Hauer'in yer aldığı filmin oyunu 31 Ekim 1997'de Westwood Studios tarafından piyasaya sürülmüştür. 1998 yılında Satellite En İyi İnteraktif Eğlence Ürünü Ödülü'nü de alan oyun filmin hayranı olan oyun severleri sevindirmişti. Eğer Blade Runner hayranı olup bu tarz eski oyunları denemekten hoşlanıyorsanız şans vermelisiniz.

    2-X-men Origins Wolverine

    Yönetmenliğini Gavin Hood'un yapıp başrollerinde Hugh Jackman'ı gördüğümüz filmi eminim ki çoğunuz da bizim gibi beğenmedi. Film bir sürü kötü yorum almasına rağmen, 1 Mayıs 2009'da Activision'un yayıncılığı ile çıkan oyun, bizi filmden daha çok tatmin etmişti. Hack and Slash tarzında olan oyunu Wolverine hayranlarının denememesi laftan bile değil.

    3-Star Wars Knights of The Old Republic

    George Lucas'ın 16 Şubat 1980 tarihinde beklenmedik bir anda gösterime soktuğu filmin şuanki popülerliğini tabiki de tartışacak halimiz yok. Bu denli bir popülerlikten sonra serinin oyunsever hayranlarını da memnun edecek bir yapım yapmak zor birşey olsa gerek. Bu zorluğu başaran nadide yapımlardan olan Star Wars Knights of the Old Republic'i Aksiyon-Rol yapma tarzı oyunları seven, elinde ışın kılıcıyla adalet sağlamak isteyenlere öneriyoruz.

    4-Lego Game Series

    Yıllar boyunca bir sürü filmin oyunlarını yapan bu seri kendi kalitesini herkese kanıtlamış durumda. Harry Potter'dan Jurrasic World'e, Marvel'dan DC'ye bir sürü filme el atan oyun serisini oynarken hem filmlerin atmosferini hissettirip hem de yüzümüzden gülümsemeyi eksik ettirmiyorlar. Eğer sevdiğiniz bir film serisinin Lego oyunu olduğunu görürseniz direk atlayın bizden demesi.  

    5-Spiderman 2

    Spiderman 2 filminden birkaç ay önce çıkan oyun, o dönemlerin büyük Spiderman beklentisini en doruklarına ulaştırmıştı. Yüksek binalardan oluşan New York açık dünyasında ağ ata ata süzülüp örümcek adam olma ruhunu bize çok iyi hissettiren oyunlardandı. Şu ara oynasanız tabiki de bu bahsettiğimiz hissi iyi bir şekilde alamayabilirsiniz yılların geçmesinden dolayı. 2018 yılı içinde çıkması beklenen yeni Spiderman oyununu beklerken belki sizi idare edebilir. Şans vermenizi öneriyorum. Gerisi size kalmış. Eğer bu filmleri sevip o atmosferlerin içinde kendinizi de bulmak istiyorsanız, bence hepsini en azından bir kere denemelisiniz. Özellikle bazılarına sadece hikayesi için bile göz atmak gerek diye düşünüyoruz.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.