Giydikleriyle Seriyi Sırtında Taşımış 8 Dizi Karakteri

Giydikleriyle Seriyi Sırtında Taşımış 8 Dizi Karakteri
  • 0
    0
    0
    0
  • Bizi yıllar boyu televizyona kitlemiş, hayatımızın her döneminde ikon olmayı başarabilmiş ve bizi her daim giydikleriyle kıskandırabilmiş, karakterlere en iyi şekilde can vermiş 8 moda ikonu...

    8. Aria Montgomery - Pretty Little Liars

    [gallery size="full" ids="160545,160546,160547"] Liseli bir kasaba kızı olmasına rağmen her daim, her dramada bir şehir kadını olarak giyinmeyi benimsemiş Aria, yedi sezon boyunca bizi, özellikle etekleri ve ceketleriyle etkilemeyi başarabildi. Bu kadar ikonik giyinmesinin sebebi gizli aşkı da olabilir tabii!

    7. Marissa Cooper - The O.C

    [gallery size="full" ids="160550,160548,160549"] Çoğumuzun The O.C'nin Türk versiyonu olan Medcezir'i biliyoruz. Marissa da Mira'nın orijinali. Paranın içinde yüzdüğünü göz önüne alırsak, kötü giyinmesi söz konusu değil zaten. Çalkantılı aşk hayatı ve kafa karışıklıklarına rağmen stilinden asla ödün vermedi Marissa. Drama kraliçesi ödülünü sana veriyorum Cooper.

    6. Buffy Summers - Buffy the Vampire Slayer

    [gallery size="full" ids="160551,160553,160552"] 'Ne yaparsan yap güzel giyin' mottosuyla hareket eden vampir avcısı Buffy, kan emicileri katlederken bile mini elbiselerinden vazgeçemedi. ''Ölü olabilirim ama yine de tatlıyım'' sözleriyle hepimizin gözlerini açtığına eminim.

    5. Jackie Burkhart - That 70's Show

    [gallery size="full" ids="160555,160554,160558"] Aptal, aşık ve güzel giyiniyor. Tipik bir mean girl olmasa da ucundan yakalayabilmiş diyebiliriz. Aşk acısını alışverişe çıkarak veya gereksiz para harcayarak atlatmayı öğrenmiş en azından! Şımarık ponpon kız rolünü de çok iyi üstleniyor ayrıca.

    4. Chanel Oberlin - Scream Queens

    [gallery size="full" ids="160559,160560,160561"] Davranışlarına asla anlam veremediğim ama kürkleri ve güneş gözlükleriyle beni kendine bağlayan bir ana karakter. O ki bence dizinin izlenmesini sağlayan tek etken. Konusu gereği zaten absürt bir dizi ama kabul edilmeli, Chanel Oberlin olmasa izlenmeyecek bir dizi. Neyse ki Chanel diziyi stiliyle kurtarabildi!

    3. Blair Waldorf - Gossip Girl

    [gallery size="full" ids="160638,160639,160640"] Chanel, Oscar de la Renta, Louboutin, Yves Saint Laurent, Gucci, saç bantları, şampanya, pahalı parfümler... Daha iyi bir Queen Bee adayınız var mı? Dizinin başından beri modayla içli dışlı olduğunu bildiğimiz, hatta aile mirası olarak bu sektöre atılmış harika bir karakter olduğunu söyleyebilirim. Gerek giydikleriyle gerek karakter gerçekçiliğiyle benim kalbimi milyonlarca kere fethetti. Gossip Girl gibi oldukça basit ama fazla dramalı bir diziyi olabildiğince üst seviyeye çıkarttı ve kesinlikle bunu tek başına yaptı. Bu yazıyı sadece 'Seriyi Sırtında Taşımış 8 Karakter' başlığıyla yazsaydım ilk sırada olurdun Blair. Öyle ki sırtının hala altı sezonun ağrısını çektiğine eminim.

    2. Rachel Green - Friends

    [gallery size="full" ids="160643,160641,160642"] Rachel ve mini etekleri, Rachel ve siyah elbiseleri... Rachel karakteri 2019 modasına kesinlikle etki etmiş bir karakter. O zamanlar giydiği baskılı top'lar, çizmeler ve  çoraplar... Eğer diziyi izlerseniz, günümüz kıyafetlerinizi özletmeyeceğine emin olabilirsiniz. Ne de olsa kendisi Ralph Lauren'da çalışmış bir moda ikonu. Bence diziyi izleyip not almanın tam sırası fashion blogger'lar! 

    1. Carrie Bradshaw - Sex and The City

    [gallery size="full" ids="160657,160658,160659"] Kuşkusuz listenin bir numarasını alacak isim. Üzerine moda konusunda karakter yazılmamış, belki de yazılamamıştır. Kalp kırıklıkları, arkadaş sorunları, maddi sıkıntılar, şehir bunalımı... Hepsinin üstünden güzel giyinerek gelmeyi başarabilmiş, bence dizi tarihinin en şık karakteri sıfatını da hak etmiş biri. Karaktere can veren Sarah Jessica Parker'ın gerçek hayatını etkilemiş ve inanılmaz çabasıyla dünyaya bir Carrie Bradshaw kazandırmış bu kurgu. Çocukluğumuzun, gençliğimizin, yetişkinliğimizin sorunlarını elbiseleriyle kamufle edip, hepimize bir dönem umut ışığı olmuştur Carrie. Bir çanta dolusu övgüyü alkışlarla Carrie Bradshaw'a veriyorum.

    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.