Dönemsel Stil İpuçları

Dönemsel Stil İpuçları
  • 1
    0
    0
    0
  • Her ne kadar her dönem moda olmayı başarabilen parçalar olsa da, her şeyde olduğu gibi modada da her sene değişimler oluyor. Bir dönem büyük boy çantalar revaçtayken; Jacquemus'un önderliğinde beliren ve içine ancak bir macaron sığabilen çantalar bu sene dolaplarımızın gözdesi oldu. Peki herkesle aynı giyinmek istemeyip, aynı zamanda da modayı takip etmek nasıl olur? Küçük detaylar işte tam burada devreye giriyor... 

    Dar paça pantolonlar yavaş yavaş etkisini kaybetmiş, karantinada giye giye suyunu çıkardığımız eşofmanların da sırası bitmişken, geniş kesim pantolonlara bir göz atabiliriz. Crop top dediğimiz kısa atletlerle ve spor ayakkabılarla kombinlendiğinde spor bir şıklık yaratan bu pantolonlara kesikler atmak stilinizi tamamlayacaktır. 

    Trend parçalardan konuşup vatkalı tişörtlere değinmeden olmaz. Her mağazada çok uygun fiyata ulaşabileceğimiz vatkalı tişörtler tabiiki bulunuyor fakat görselde seçtiğim renklerle herkesle aynı olma havasını bir tık kırabilirsiniz. Altın renkli kolyelerle bu tişörtleri şıklaştırmak çok kolay!

    Saten elbiseler uzun süredir en çok alınanlardayken, yanına bir de bu yandan büzgülü elbiseler eklendi. Genelde triko kumaşa sahip olan bu elbiselerin bir tarafını indirerek kullanmanız da mümkün. Sandaletlerle kombinleyerek rahat bir şıklık elde edebileceğiniz bu elbiselerin maliyeti de birçok şeye göre hayli uygun. 

    Sıra geldi en sevdiğim öneriye, takılar. Acaba bu kararır mı? Rengi değişir mi? Solacaksa almayayım diye yıllardır kendimizi harap ettiğimiz takılar... Şanslıyız ki bu sene kararmayacak, çünkü şimdi boncuklar moda. Bu kez, bir dönem Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Beren Saat'in taktığı boncuk kolyelerden daha farklı bu boncuklar. Uğraşılmamış gibi görünen, her rengi barındıran ve üstüste renk geldikçe daha da güzelleşen bu kolyelere kayıtsız kalmak çok zor. Fiyatları da biraz tuzlu olunca, bir boncukçunun yolunu tutup kendim yaptım. Umarım size de ilham olur. 

    Ve ayakkabı çanta seçimleri! Bu sene örgü model ve terlikler bir anda patladı. Bu modeli bir de yazın cıvıl cıvıl renkleriyle birleştirdiğinizde ortaya çıkan eğlenceli kombin enerjinize de etki edecektir. Sizin için fiyatları uygun olan modeller işte burada!

    Her giydiğiniz şeyde kendinizi bulacağınız, modayı takip ederken de kendi çizginizden çıkmayacağınız günlere... 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.