"ölüm Sonrası Peri Masalları" - Mothmeister

"ölüm Sonrası Peri Masalları" - Mothmeister
  • 1
    0
    0
    0
  • Yaratıcı ,estetik ve sarkastik bir tarzın beden bulmuş hali olan bu fotograf serisinin beyni olan ,Mothmeister’ın arkasında,Belçika'nın Antwerp kentinde yaşayan bir kadın grafik tasarımcı ve erkek bir sanat yönetmeni bulunmakta. 

    2018 yılında en sevilen fotoğraflarını "Mothmeister : Weird and Wonderful Post-Mortem Fairy Tales " kitabında bir araya getirdiler.Güzel bir koleksiyon parçası olabileceğini düşünüyorum aynı zamanda.

    Bu sanatsal ikili "Wounderland" adını verdikleri bir yer yarattılar! Yarattıkları bu yeri ise şöyle tanımlıyorlar; "Büyüleyici ama rahatsız edici maskeler içinde grotesk yaratıkların, genellikle doldurulmuş hayvanlarla birlikte çorak arazilerden dışarıya baktıkları bir ülkedir."

    Alışılmadık ve büyüleyici görünen bu masal dünyası, tıpkı geçmiş bir çağı anımsatıyor ve aynı zamanda bugünün selfie kültürünü ve medyanın empoze ettiği güzellik standartlarını incelikle eleştiriyor.

    Lafı fazla uzatmadan birkaç fotoğraf ile başbaşa bırakmak istiyorum sizi!

     

     

     

     

     

     

    Post-apokaliptik manzaralarda masal karakterleri gibi görünüyorlar değil mi? Zaten, bu yüzden bu çılgın projeye de Ölüm sonrası peri masalları diyorlar!  

    Sosyal medyadan takip etmek isterseniz;

    www.instagram.com/mothmeister

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.