İzmir'de İlk Buluşma Mekanları

İzmir'de İlk Buluşma Mekanları
  • 12
    0
    0
    0
  • 1- Çakıl Zeytin Cafe

    Retro-vintage dekorasyonu ve tatlıları ile gönülleri fetheden mekan Çakıl Zeytin Cafe’nin ismi, kafenin sahipleri olarak sizi karşılayan dünya tatlısı iki köpeğin isimleri. Alsancak’ın sayılı gürültüsüz mekanlarından biri olan Çakıl Zeytin Cafe’nin ev yapımı kekini mutlaka denemelisiniz.


    Adres: Alsancak Mahallesi, Yzb. Şerafettin Bey Sokak No:38 35220 Konak/İzmir


    2- 40 Fincan

    Psikolog Nurgül Aki’nin, annesinin hatırasını yaşatmak için açtığı kafede, her biri farklı hikayelere sahip olan 40 fincan bulunmakta. Örneğin 29 Ekim’i hatırlattığı için, 29 numarada Atatürk’ün imzasının bulunduğu bir fincan var. Bence bu şirin ve samimi mekan, ilk buluşma için oldukça ideal.


    Adres: Alsancak Mahallesi, 1483. Sk. 13/B, 35220 Konak/İzmir

     

    3- Reyhan Pastanesi

    Pastanede buluşma size 90’larda gibi hissettirebilir fakat Reyhan Pastanesi, özel tatlıları ve nazik çalışanlarıyla size bu hissiyatı unutturacak. Özellikle hafta sonu yoğunluk nedeniyle yer bulmak zor olsa da birlikte bir tatlıyı paylaşmanın randevu için çok hoş olacağını düşünüyorum. (Tabii koronanın olmadığı günlerde…) Her biri birbirinden farklı isimlerdeki tatlılarından benim favorim kesinlikle Lakubar. İsmini Rize’deki bir yayladan alan tatlı; nescafe, krokan ve karamel aromalı bir pasta.


    Adres: Kültür Mahallesi, Dr. Mustafa Enver Bey Cd. No:24, 35220 Konak/İzmir


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.