Avatar Dizisinde Ayrılık

Avatar Dizisinde Ayrılık
  • 5
    1
    0
    1
  • Avatar: Last Airbander animasyon dizisi, geek aleminin büyük beğenisini toplayan başarılı bir dizi olduğunu inkar etmek doğru olmaz. Netflix, Avatar için live-action dizi çıkartacakları zaman insanlar ikiye ayrılmıştı çünkü daha önceden çıkan bir film vardı ve gerçekten bütün Avatar sevenlerde hayal kırıklığı yaratmıştı. Netflix, kimsenin endişe duymaması gerektiğini, dizi için Avatar: Last Airbander animasyon dizisinin yaratıcıları olan Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko ile çalışacaklarını açıklamışlardı. Bu açıklama ile büyün Avatar severlerin içine su serpilmişti. Dün yapılan açıklama ile ise duyulan endişe tekrardan ortaya çıkmaya başladı. 

    Netflix, Micheal ve Bryan ile yollarını ayırdıklarını açıkladı. "Michael ve Bryan'a, Avatar animasyon serisinde yarattıkları hikayeye büyük saygı ve hayranlık duyuyoruz fakat kendileri projeden ayrılma kararı aldı ama biz yaratıcı ekibimize bu projede güvenimiz tamdır." açıklaması geldi. 

    DiMartino kendi blogundan yaptığı açıklamada "Netflix, vizyonumuzu onurlandırmaya ve diziyi yaratmada bizi desteklemeye kararlı olduğunu söyledi ve dümende olma fırsatı için ne kadar heyecanlı olduğumuzu ifade ettik. Ne yazık ki, işler umduğumuz gibi gitmedi." dedi. Yapımların genel olarak zorlu olduğu için planların öngörülemeyen olaylar nedeniyle değişmesi gerektiğini açıklamaya devam etti. "Netflix'in Avatar'ın canlı aksiyon uyarlaması iyi olma potansiyeline sahip, birçoğunuzun zevk aldığı bir gösteri olabilir. Ama emin olabileceğim şey, ekranda ne olursa olsun, Bryan ve benim hayal ettiğimiz ya da yapmak istediğimiz şey olmayacağıdır." 

    Yapılan açıklamalardan sonra ortaya çıkacak olan dizi ile ilgili kaygılar çoğalmaya başladı. Başarılı bir yapımın yaratıcılarının projeden ayrılması ve böyle bir açıklamada bulunması dizi ile ilgili beklentileri tam tersine çevirmeye yetti. 

     

    KAYNAK: GameSpot


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.