47 Ronin Devam Filmi Yönetmenini Buldu

47 Ronin Devam Filmi Yönetmenini Buldu
  • 2
    0
    0
    0
  • 47 Ronin ilk filmi bundan 7 yıl önce vizyona girmişti ve büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Gişede ve eleştirmenler karşısında sınıfta kalmasına rağmen Universal, ikinci film için yeşil ışık yaktı. 

    Yeni film, 300 yıl sonrasında gelecekte geçecek. Filmde cyberpunk bir dünya izleyeceğiz. 47 Ronin devam halkasının yönetmen koltuğuna Mulan, Wu-Tang: An American Saga, Marco Polo, Siren gibi yapımlarla tanınan Ron Yuan geçecek. Yuan film hakkında şu sözleri sarf etti: "Universal ve yapım ekibiyle birlikte bu dövüş sanatları, aksiyon, korku ve cyberpunk türleri arasında geçiş yapan filmde çalışacağım için  inanılmaz derece heyecanlıyım."

    47 Ronin'in devam filminin yapımcılığını John Orlando ve Tim Kwowk üstlenecek. Film, Universal altında geliştirilecek, Netflix ise filmin dağıtımcısı olacak. Planlara göre 2021 yılı içerisinde filmin prodüksiyonuna başlanacak. Yapılan açıklamada ilk filmin yıldızı Keanu Reeves ile ilgili bir açıklama yapılmadı. John Wick filmlerinden dolayı programının yoğun olması Keanu'yu devam filminde görme ihtimalimizi azaltıyor. 

     

    KAYNAK: ComicBook


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.