Assassin's Creed Valhalla'nın Yönetmeni Ubisoft'tan Atıldı

Assassin's Creed Valhalla'nın Yönetmeni Ubisoft'tan Atıldı
  • 3
    0
    0
    0
  • Assassin's Creed Valhalla'nın eski yaratıcı Direktörü Ashraf Ismail, görünüşte harici bir şirket tarafından yürütülen bir soruşturmanın ardından Ubisoft tarafından kovuldu. 

    Haziran ayında Ismail, bir hayranla cinsel ilişkiye girmekle ve medeni durumu hakkında yalan söylemekle suçlandıktan sonra yaratıcı yönetmen rolünden istifa etti. yayıncı Matronedea Twitter'dan ilişkileri hakkında evli olduğunu öğrenmeden önce bir yıl boyunca onunla birlikte olduğunu açıkladı. Yayıncı, birkaç gün sonra kötüye kullanım ve suistimal ile suçlanan diğer Ubisoft yöneticilerinin yanı sıra İsmail'in davranışlarıyla ilgili bir soruşturma başlattığını açıkladı. Kotuka tarafından elde edilen bir e-postada Ubisoft, çalışanlarına dün Ismail'İn işten çıkartıldığını ancak daha fazla bilgi sunmadığını açıkladı. 

    Ubisoft soruşturmaya başladığından beri, birkaç yöneticinin işten ayrılmasına izin verdi. Ayın başlarında, editoryal ve yaratıcı hizmetler Başkan Yardımcısı Tommy Françoise; Temmuz ayında, Ubisoft'un Kanada Stüdyoları Genel Müdürü Yannis Mallat ve Küresel İnsan Kaynakları Başkanı Cécile Cornet, Genel Müdür Serge Hascoët'in istifa ettiğini açıkladı. 

    Ubisoft CEO'su Yves Guillemot, işyeri istismarı ve insan kaynaklarının uygunsuz davranışlarını engellemek için başarısızlığı ile mücadele etmek için "yapısal bir değişim" olacağından bahsetti, ancak kısa bir süre sonra suçun kendisinde olmadığını,güvenine ihanet ettiklerini söyleyerek kendisinin de kurban olduğunu açıkladı. 

     

    KAYNAK: PCGAMER


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.