Gelin Birlikte Keşfedelim: Bölüm 2

Gelin Birlikte Keşfedelim: Bölüm 2
  • 2
    0
    0
    1
  • Birinci yazı için link. 

    1. Donny Benét

    Öncelikle bu listedeki tek yüz bin aylık dinleyiciyi geçen sanatçı olduğunu belirtmek isterim Donny Benét'in. Sebebi ise şu: Herif baya iyi.. :d Sydney, Avustralya çıkışlı sanatçı özellikle synth-funk janrında iyi bir çıkış yakalamış bulunmakta. Özellikle psych ve synth türlerinin Avustralya'da çok fazla iyi örnek çıkardığını göz önünde bulundurursak bu hiç şaşırtıcı değil. Multi-enstrümantalist olan abimiz, şarkılarının bütün enstrümanlarını çaldığı gibi kaydını ve miksini de kendi yapıyor. İyi dinlemeler diliyorum ve KEXP canlı performansına da bir bakın tavsiyesini bırakıyorum.

     

    2. Joe Ghatt

    Yine şans eseri aynı kıtadan bir meslektaş ile devam ediyoruz. Yeni ZelandaGhatt, psych garage türünde üretim yapıyor. Arkada Çalsın playlisti tadında 60'ların surf gitar soundlarına yakın bir tür dinlemek isterseniz kesinlikle Joe Ghatt'i es geçmeyin. Aylık dinleyicisinin 3K olduğunu da ekleyeyim. 

     

    3. Yenkee

    Yönümüzü birazcık daha lo-fi bedroom seslerine çevirelim diyecek olanlar için harika birisi daha. Yine 60'ların ilhamını taşıyan bir müzisyen Yenkee ve sadece 57 bin dinleyicisi var. Özellikle chill akşamüstü günlerinde dinlenebilecek çok spesifik bir tat.

     

    4. Solomonophonic

    İlk bakışta look'u ilgi çeken bu müzisyen kendi deyimiyle ''oğlunuzun sünnetinde dinleyeceğiniz müziği üretiyorum'' diyor. Indie pop janrında üretim yapan Solomonophonic'i ayda 56 bin kişi dinliyor.

     

    5. Blue Material

    Psych-funk türünde oldukça farklı bir tarz tutturan bu arkadaş grubu oldukça indie bir yaşam tarzına ve üretim şekline sahipler. Kanada çıkışlı grubu dinlemek çok büyük bir keyif oluyor algılarınızı açtığınızda. 37 bin dinleyicileri var. 

     

    Bir de son olarak Joe Ghatt'in live bir performansını içiniz açılsın diye bırakmak istiyorum. Kendinize iyi bakın.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.