Playstation 5’İn 8K Çözünürlükte Fotoğrafları Yayınlandı!

Playstation 5’İn 8K Çözünürlükte Fotoğrafları Yayınlandı!
  • 0
    0
    0
    0
  • Sony’nin bu sene çıkacak olan yeni konsolu Playstation 5 bu sefer ülkemizde uçuk olan fiyatıyla değil yüksek çözünürlükte çekilen fotoğraflarıyla gündemimizde. 

    Çekilen 8K fotoğraflar bir Japon kaynaklı internet sitesin olan 4Gamer tarafından paylaşıldı. İnternet sitesi, geçtiğimiz günlerde Playstation 5’i birebir, kanlı canlı deneyimledi. Bu şansı kullanarak Playstation 5’in 8K çözünürlüğündeki fotoğraflarını yayımladı. İlgili fotoğraflara buradan ulaşabilirsiniz. 

    Göze Çarpan Detaylar 

    Paylaşılan 23 fotoğrafı incelediğimiz zaman göze ilk çarpan şey her ne kadar bilinen bir bilgi olsa da konsolun boyutu oluyor. Playstation 3 Fat kasadan bile büyük görünen konsol boyutu biraz kullanıcıyı şaşırtır nitelikte olsa da donanım olarak bünyesinde bulundurduğu ekran kartı ve işlemcisi sayesinde bu boyut için normal diyebiliriz.

    Gözümüze çarpan ikinci gerçek ise Dual Shock hakkında. Playstation logosunun altında bir mikrofon açıp kapatma düğmesi görünüyor. Bu düğmenin oldukça küçük olması kullanımı açısından bir nebze zor olacak gibi görünüyor fakat alışıldığı taktirde bir sorun olacağını sanmıyoruz. Oyun tuşları ise malzeme olarak önceki Dual Shock serilerinden farklı. Daha şeffaf ve muhtemelen daha sert bir malzemeden yapılmış gibi duruyor. Bu durum da başlarda farklı hissettirse de muhtemelen oyuncular kolayca adapte olacaktır. Tekerlekler ise tırtıklı bir tasarıma sahip. Saatlerce FIFA oynadıktan sonra ellerimizin kaymayacak olması yararlı bir yenilik.

    Dual Shock için en güzel görünen ise şey bizce ışıklandırması. Bu ışıkları bu kadar net görebilmek gerçekten heyecan verici. Konsol sektörü de yavaş yavaş RGB oluyor diyebilir miyiz? Bunu zaman gösterecek. 

    Playstation 5 görselleri hakkındaki fikirlerimiz bu şekilde. Yeni seri oyun konsolu Kuzey Amerika ve seçili bölgelerde 12 Kasım’da, dünyanın geri kalanında da 19 Kasım’da raflarda yerini alacak. Konsol CD girişi olan ve olmayan olmak üzere iki model ile gelecek be bu modeller arasında $100 fiyat farklı olacak. Görselleri incelemeyi unutmayın!

    Kaynak

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.