Sherlock’Un Küçük Kurnaz Kız Kardeşi: Enola Holmes

Sherlock’Un Küçük Kurnaz Kız Kardeşi: Enola Holmes
  • 0
    0
    0
    0
  • Sherlock’un Küçük Kurnaz Kız Kardeşi: Enola Holmes Filmi Hakkında Bilmeniz Gerekenler

    Sherlock Holmes ve maceralarını hepimiz biliriz. Usta dedektifin dahil olduğu her olay bizi bambaşka bir heyecana sürüklüyor. Kitaplardan dizilere ve filmlere uyarlanan Sherlock Holmes’un maceralı yaşamını artık gölgede bırakacak biri var; kız kardeşi Elona Holmes. Netflix’in son filmlerinden olan Enola Holmes, ünlü dedektif Sherlock Holmes’un kız kardeşinin maceralarını gözler önüne seriyor. Netflix Türkiye’de Top 10’da yer alan,son dönemin popüler filmi Enola Holmes hakkında bilmeniz gerekenler!

    Keyifli okumalar!

    Sherlock Holmes tüm zamanların en meşhur karakterlerinden biri. Şimdiyse sıra kız kardeşiyle tanışmaya geldi. Netflix, Enola Holmes filmini 23 Eylül’de izleyicilerin beğenisine sundu.

    Sherlock Holmes tüm zamanların en meşhur karakterlerinden biri. Şimdiyse sıra kız kardeşiyle tanışmaya geldi. Netflix, Enola Holmes filmini 23 Eylül’de izleyicilerin beğenisine sundu.Yayınlandığı andan beri Netflix Türkiye ve dünyanın daha pek çok yerinde Top 10 listesinde olan filmin senaryosu da oyuncu kadrosu da şahane...

    Enola Holmes’un yönetmeni Fleabag ve Killing Eve gibi başarılı dizilerin bölümlerini yönetmiş olan Harry Bradbeer. Filmin senaryosunu ise yine birbirinden başarılı yapımlarda imzası olan Jack Thorne kaleme aldı.

    Ancak filmin hikayesi, Sherlock Holmes’un asıl yaratıcısı olan Sir Arthur Conan’ın hikayelerine dayanmıyor.

    Film, Yazar Nancy Springer’ın “The Enola Holmes Mysteries” serisine dayanıyor. Oyuncu kadrosuna gelecek olursak, öncelikle nefeslerinizi biraz tutmanızı tavsiye ediyoruz.

    Çünkü filmin başrollerinde; Stranger Things yıldızı Millie Bobby Brown, The Witcher dizisiyle ilgiyi üzerine toplayan Henry Cavill, ve Helena Bonham Carter yer alıyor.

    Filmin kadrosunda ayrıca; Sam Claflin, Fiona Shaw, Adeel Akhtar, Frances de la Tour ve Joakim Skarli gibi isimler de yer alıyor...

    Filmin konusu ise izleyiciyi anında içine çekebilecek türden. Son derece eğlenceli ve aksiyonlu olduğunu da söylememize gerek yok sanırız. Enola Holmes konusu şöyle;

    Enola Holmes (Millie Bobby Brown) annesiyle yaşayan ve annesi tarafından eğitilen bir kız. Zaten tüm hikaye de onun gözünden anlatılıyor. Ancak annesi Mrs. Holmes (Helena Bonham Carter), onun 16. yaş gününde bir anda ortadan kayboluyor. Enola ise annesinin kaybolmasının ardından ağabeyi Mycorft’un himayesine giriyor. Ancak sorun Mycroft’u yılladır görmemiş olması. Annesinin kayboluşunu çözmek için ağabeyleri Sherlock ve Mycroft’tan yardım isteyen Enola, onlardan beklediği ilgiyi göremiyor. Annesini tek başına bulmak için Londra’ya gidiyor. Londra’da yaptığı tren yolculuğu sırasında ise kendine bir yol arkadaşı ediniyor. Enola, siyasi tarihin gidişatını değiştirebilecek bir komplonun ortasında kalıyor ve gizemli olayların içerisine sürükleniyor. Anlayacağınız filmde macera ve aksiyon bir an olsun durmuyor.

    Fragmanı izlemek isteyenler için suraya link bırakalım; :)

    ">Enola Holmes Resmi Netflix Fragman

    İyi seyirler.... :)

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.