Kasım Ayında Çıkacak Oyunlar

Kasım Ayında Çıkacak Oyunlar
  • 2
    0
    0
    1
  • Bu yıl oyuncular tarafından çok beklenilen oyunlar birkaç kez ertelendi fakat artık ertelenme haberleri gelmiyor ve 2020 yılının sonuna yaklaşıyoruz. Bildiğimiz üzere yıl sonu "oyun dönemi" olarak da adlandırılır çünkü büyük bütçeli oyunlar genellikle Ekim - Kasım - Aralık aylarında çıkıyor. Bu sene de Kasım ayında çıkacak oyunlar dolu dolu.

    Dirt 5 (6 Kasım)

    Codemaster tarafından geliştirilen yeni off-road yarış oyunu. Dirt oyunları tipik olarak oldukça iyidir ve bu dört beklenen elementi içerir: Çamur, kar, buz ve kum.

    Assassin's Creed: Valhalla (10 Kasım)

    Oyun dünyasının en popüler serilerinden birinin yeni oyunu da Kasım ayında çıkıyor. Ubisoft, oyunlarını yanlış tarihlerde piyasaya sürmesiyle de tanınıyor. Bildiğimiz üzere Cyberpunk 2077 de Kasım ayında çıkacak. Bu yüzden Assassin's Creed: Valhalla'nın çıkış tarihi yine sıkıntılı olabilir fakat Ubisoft, pazarlama anlamında iyi işler çıkarıyor. Ayrıca oyun ön incelemelerde de pozitif yorumlar aldı.

    Prodeus (10 Kasım)

    Prodeus, Doom tarzını benimsemiş bir nişancı oyunu. Bounding Box Software Inc. tarafından geliştirilen oyun, retro ama modern bir görünüm için parlak yüzeyler, dinamik aydınlatma ve parçacık efektleriyle piksel sanat grafikleriyle geliyor.

    Destiny 2: Beyond Light (10 Kasım)

    Destiny 2'nin bir sonraki genişleme paketi Beyond Light, Stasis adında yeni bir temel güç, yeni bir raid ve yeni bir mekan getiriyor: Jüpiter'in donmuş ayı Europa.

    The Falconeer (10 Kasım)

    Büyük bir şahinin üzerinde uçup, hava savaşlarına gireceğimiz bu oyun eğlenceli olacak gibi duruyor.

    Godfall (12 Kasım)

    Geliştiricilerin "looter-slasher" olarak adlandırdıkları bir co-op yakın dövüş aksiyon oyunu olan Godfall, looter-shooter türüne de benziyor fakat bakalım her oyun sunumunda çıkan Godfall nasıl olacak.

    Yakuza: Like a Dragon (13 Kasım)

    Japonya'da çoktan piyasaya sürülen Yakuza serisinin bir sonraki oyunu, bizim için Kasım'da çıkacak. Yakuza: Like a Dragon, yeni Yokohama şehri, sıra tabanlı dövüş sistemi ve yeni baş karakteri Ichiban Kasuga ile birlikte birçok değişiklikle gelecek.

    Cyberpunk 2077 (19 Kasım)

    Witcher 3'ün geliştiricisi CD Project Red'in yeni oyunu Cyberpunk 2077, belki de bu sene en çok beklediğimiz oyun. Cyberpunk sistemiyle, büyük açık dünyasıyla ve vaat edilen daha birçok özelliğiyle bizi çok heyecanlandırıyor. Umarız Cyberpunk 2077 bizi üzmez.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.