Şebnem Ferah Ve Apocalyptica'nın Altın Eseri: Perdeler

Şebnem Ferah Ve Apocalyptica'nın Altın Eseri: Perdeler
  • 0
    0
    0
    0
  •     Solo müzik kariyerine 1996 yılında başlamış olan Şebnem Ferah, günümüze kadar çıkarmtış olduğu tüm albümlerle Rock Kraliçesi ünvanını haketmiştir. Birçok başarılı şarkıya imza atan Şebnem Ferah, herkes tarafından bilinen, tanınan bir sanatçı olmuştur. Özellikle Sil Baştan, Sigara, Hoşçakal vb. şarkılarıyla bilinen Şebnem Ferah'ın, herkes tarafından bilinmeyen bir parçası var. 

         2001 yılında sözleri ve müzikleri Şebnem Ferah'a ait olan "Perdeler" albümü piyasa sürülmüştür. Bu albüm, Sigara, Sil Baştan gibi en çok bilinen şarkıları içermektedir. Albümle aynı adı taşıyan şarkıya ise klip çekilmiştir. Şebnem Ferah'ı yakından tanıyan insanlar Perdeler şarkısının alternatif versiyonunu da biliyorlardır. Dünyaca ünlü Apocalyptica grubuyla olan düeti, bu şarkıya çok ayrı bir hava katmıştır.

    Perdeler (2001)

         Şebnem Ferah'ın resmi YouTube kanalında bulunan, bu parçanın Apocalptica grubuyla olan süreci kayıt stüdyosunda kaydedilmiştir. Şebnem Ferah bu videoda, uzun zamandır böyle bir grupla çalışmak istediğini dile getirmektedir. Perdeler şarkısının orijinal versiyonu daha sert iken, Apocalyptica verisyonu biraz daha akustik, biraz daha soft bir altyapıya sahiptir. Eğer dinlemediyseniz, sizin için bir link bırakıyoruz.

        Bu kaydı bilmeyenlerin "Aa, Şebnem Ferah ile Apocalyptica'nın şarkısı mı varmış?" gibi tepkiler vereceklerine eminiz!

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.