Dünyadan Uzak Bi Playlist V2: Güncellendi

Dünyadan Uzak Bi Playlist V2: Güncellendi
  • 0
    0
    0
    0
  • ''Tam 100 şarkılı Dünyadan Uzak Bi Playlist.. 'mümkünse gökyüzünü izleyebildiğiniz bir vakitte dinleyiniz.' uyarısıyla biriktirmeye başladığım bu playlist..'' cümleleriyle başladığım bu içerik için hayal edemeyeceğim kadar güzel geri dönüşler aldım! O zaman minik güncellemelerle devam edelim çünkü değerli Pinhani'nin de dediği gibi bir yer bulalım, dünyadan uzak. 

    Yaklaşık 30 güncelleme içeren bu yeni versiyonun benim için değerli 10 parçasını paylaşacağım sizlerle ve her zamanki gibi playlistin tamamına en aşağıdan ulaşabilirsiniz! Zaten takipte olanların bir şey yapmasına gerek yoktur(:

    1. ben ne anladım bu işten. - Berkay Altunyay. Belki benden önce keşfeden şanslılarınız vardır ama benim playlistlerimde yeni yer edinen bu sanatçıyı henüz keşfetmemişlere sunmaktan mutluluk duyarım.
    2. Altüst Olmuşum - Mavi Gri. Bu grupla da tanışmamış olanlar varsa aranızda, kesinlike tüm şarkılarını tüm samimiyetimle öneriyorum.
    3. Seni Buldum Ya - Kaan Boşnak. Kaan Boşnak'ın yeni sayılabilecek (?) bu şarkısı da dünyadan uzak bi playlistte yerini aldı. 
    4. Düşündüm Dün Gece - Karma Retro. Adına aşina olmadığımız ve spotifyda daha 2 şarkıları olan bu tatlı gruba da bir şans vermenizi öneriyorum, ben sevdim. 
    5. Yanlış Var - Evdeki Saat. Artık Evdeki Saat'i çoğumuz tanıyor ve severek dinliyoruz, peki 2018'de çıkarmış oldukları bu parçayı dinlemiş miydiniz?
    6. Kusura Bakma - Tuğkan. Zaten Tuğkan'ı hayranlıkla takip eden biri olarak bu yeni şarkısının varsa aşk acınıza ortak olacağını, yoksa da varmış gibi hissettireceğini iddia ediyorum.
    7. Gözün Doysun - Sedef Sebüktekin. Son zamanlarda en çok tekrar aldığım şarkı olabileceği için bu playlistte de yer alması gerektiğine canı gönülden inandım. Siz de bir dinleyin(:
    8. Seni Arıyorum - Mary Jane. Çoktan gönüllerimizde muhteşem coverlarıyla taht kuran bu grup da şimdi dünyadak uzak bi playlistte. 
    9. Trenler - Fikri Karayel. Aslında adını Yol şarkısıyla duymaya alıştığımız Fikri Karayel'in bu parçasını dinlemediyseniz çok şey kaçırıyorsunuz. 
    10. Anlamadın mı - Ozbi. Fikrine, hayal gücüne, müziğine, hepsine apayrı hayranlık duyduğum bir isim Ozbi. 
    11. BONUS mutlu şeylerin şarkısı - Toprak Özcan. Evet, mutlu şeylerin şarkısı(: 

    Yeni şarkılardan 10 tanesini paylaştığım Dünyadan Uzak Bi Playlist'in tam haline ulaşmak isterseniz: (Tabi ki her zaman yeni fikirlere, önerilere açığız! Çekinmeyin, bu playlistte olmasını istediğiniz tüm şarkıları benimle paylaşın ki bir sonraki güncellemede sizin ufak bir dokunuşunuz olsun.) İyi dinlemeler! 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.