Schindler's List "simone Lamsma - Davida Scheffers"

Schindler's List "simone Lamsma  - Davida Scheffers"
  • 0
    0
    0
    0
  •  

    Performans, Scheffers için özel bir öneme sahipti -  kariyerini sona erdirmekle tehdit eden bir tür yüz romatizması teşhisi konmuştu. Çalmaya kararlı olarak,  müzisyenlerin katıldığı Hollanda Orkestrası yarışma programı için seçmelere katıldı.Yarışmanın temel amacı ise Amsterdam'daki Royal Concertgebauw'da gerçekleştirilecek konserde eşsiz bir orkestra oluşturmak.

    Yarışmacılar girdikleri mülakatlarda ilk önce jüriyi etikelemek zorundaydılar .Jüriyi etkilerseniz bile,seçmeler devam edicekti.Jüri kararını açıklıyor ve 65 amatör müzizyenden oluşan harika bir orkestra ortaya çıkıyor.Amsterdam Royal Concertgebouw'daki son performans da televizyonda canlı olarak yayınlanıyor.Böylece herhangi bir sebepten müzik kariyeri oluşturamamış müzisyenler,hayellerini yaşama şansı elde ediyor.

    Nefesli bir çalgı olan İngiliz kornosunu çalan Davida Scheffers'in partisyonun kendine ait olan kısmının son notasını üflemesi,son nefesini vermesi gibi bir şey değil midir ?Davida'nın bir daha böyle bir topluluk önünde çalamayacak olmasının hayal kırıklığı kadar aynı zamanda umudu da temsil etmiyor mu ?

    İzleyeciler içindeki gülümseyen sarışın kadın ise onun kızı. Ve o gün onun doğum günü. Annesinden kızına ne güzel bir hediye 

    Kulaklıklarınız takın,sesi sonuna kadar açın ve sonuna kadar izleyin 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.