Şebnem Ferah'ın Az Bilinen 10 Şarkısı

Şebnem Ferah'ın Az Bilinen 10 Şarkısı
  • 7
    0
    2
    1
  • 1 - Aşk 

    Şebnem Ferah'ın Perdeler albümünde yer alan "Aşk" şarkısı, içinizi ısıtacak bir şarkı. "Sigara", "Sil Baştan" gibi daha çok bilinen şarkıların yer aldığı albümde bulunan bu şarkıyı dinlemeden geçmeyin! Söylemeden geçmeyelim, söz ve müziği Şebnem Ferah'a ait!

    2 - Daha İyi Olmaz Mıydı?

    Şebnem Ferah'ın 2003 yılında çıkartmış olduğu bu şarkı, albümün önde gelen şarkılarından olmasa da bizce fazlasıyla duygusal bir şarkı. Kelimeler Yetse albümünün teması "aldatma, ihanet" olduğu için, albümün içeriğine uygun bir şarkı!

    3 - Girdap

    Şebnem Ferah'ın 2013 yılında çıkartmış olduğu "Od" albümünde yer alan bu şarkının gerek altyapısı gerekse sözleriyle fazlasıyla karamsar olduğunu biliyoruz. Şarkı da anlatılmak istenen konunun "ölüm" olduğunu bilerek dinlerseniz, çok daha iyi anlayacaksınız!

    4 - Yorgun

    Şebnem Ferah'ın ikinci stüdyo albümü "Artık Kısa Cümleler Kuruyorum" albümünde yer alan bu parça, Şebnem Ferah'ın geri planda kalmış şarkılarından birisidir. Gözlerinizi kapatıp şarkının sözlerine odaklanırsanız, ne demek istediğimizi anlayacaksınız!

    5 - Gözyaşlarımızın Tadı Aynı

    Şarkının isminden de anlaşılacağı üzere, Şebnem Ferah'ın Kelimeler Yetse albümünde yer alan bu şarkı fazlasıyla duygusal bir şarkıdır. Şebnem Ferah bu şarkısında mızıka çalmıştır. Melodisinin sizi çok etkileyeceğinden eminiz!

    6 - Sana Bilmediğin Bir Şey Söyleyemem

    Bu şarkıyı listeye koyarken bir hayli düşündük. Bilinen bir şarkı olduğunu düşünsek de hak ettiği değeri görmediğini düşünüyoruz. Gerek sözleri gerekse hissettirdikleriyle fazlasıyla muhteşem bir şarkı! Can Kırıkları albümünde yer alan bu şarkıyı dinlemeden geçmeyin!

    7 - Serapmış

    Şebnem Ferah'ın 2009 yılında çıkartmış olduğu "Benim Adım Orman" albümünde yer alan bu parça, Şebnem Ferah'ın bu albümdeki en iyi parçaları arasında yer alabilir. Dinlemeden geçmeyin!

    8 - Geçmişe Yolculuk

    Şebnem Ferah'ın Can Kırıkları albümünde yer alan bu şarkı, Şebnem Ferah'ın yazdığı fazlasıyla kişisel bir şarkısı. Dinlerken sizi de geçmişse götüren Şebnem Ferah şarkısı, değeri bilinmeyenler arasında! 

    9 - Oyunun Sonu

    Yine Şebnem Ferah'ın ikinci stüdyo albümünde yer alan bu şarkı, bize ölümü anımsatıyor. Sözlerine bayıldığımız bu şarkıya listemizde yer vermemek olmazdı!

    10 - Koyu

    Şebnem Ferah'ın bize umudu kaybetmememizi söylediği şarkısı. Bu şarkıyı dinlediğimiz zaman bazen karamsar bazense umut dolu oluyoruz. Şebnem Ferah'ın son albümünde yer alan bu şarkı, sizi alıp başka bir dünyaya götürecek!

     

    Bu listeye sığdırabildiğimiz bu şarkılar dışında elbette daha çok şarkı var! Başka bir listede görüşmek üzere, Şebnem Ferah şarkıları bir listeye sığabilecek şarkılar değil! :')

    "Kadın" albümünden herhangi bir şarkıya yer vermedik çünkü o albümdeki şarkıların hepsi dinleyiciler tarafından gayet iyi biliniyor... Takipte kalın, ikinci liste yakında sizlerle olacak.


    Yorumlar (2)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.