Alpine (Renault) Ve Mercedes-Amg F1 Takımları 2021 Sezonu Yeni Araçları Lansmanı

Alpine (Renault) Ve Mercedes-Amg F1 Takımları 2021 Sezonu Yeni Araçları Lansmanı
  • 4
    0
    2
    0
  • Korona,black lives matter duruşu,ertelenen yarışlar,korkutan kazalar,Türkiye yarışı ve süpriz galibiyetlerle tamamlandı 2020 Formula 1 sezonu.

    Kazanan isim ve takım ise yine son yıllarda olduğu gibi aynı kaldı; Mercedes F1 takımı ve Lewis Hamilton.

    Zaman nasıl akıp gidiyor bilinmez ama yeni sezonun start verilmesine 26 gün kaldı. Benim gibi yarış tutkunları için tabi ki mükemmel bir haber.

    Sezona bu kadar az kalmışken takımlar son hazırlıklarını da tamamlıyor. Pilot seçimleri,araç güncellemeleri,yarış takvimi derken 2021 yılında pistlerde göreceğimiz araçlar birer birer görücüye çıkıyor.

    Beni bu sene en çok heyecanlandıran takım Alpine eski adıyla efsanevi Renault F1 takımı. Zaten araç tanıtımına gerek yok çünkü bu sene takımın birinci sürücüsü pistlere geri dönecek olan iki kez dünya şampiyonu Fernando Alonso.

    Alpine ismini alan takım bununla beraber klasik sarı siyah renklerinden de vazgeçti. 

    Tabi ki 2021 yılında aynı motorlar kullanılacağı için araç geçen sene ki performansa yakın olacak gibi duruyor ama Fernando Alonso gibi bir pilotla ben en azından bir kaç podyum ve galibiyet bekliyorum.

    Yeni sezonun da favorisi tabi ki Mercedes ve Lewis Hamilton olacak. Kazanmayı alışkanlık edinmiş Toto Wolff idaresinde ki Mercedes tarihin en çok yarış galibiyeti almış sürücüsü Lewis Hamilton ile yeni sezonda da açık ara favori.

    Motorların dondurulması ile geçen sene ki motor ünitesinin aynısını kullanacak olan Mercedes'i en fazla zorlayacak ekipler Red Bull,Alpine ve Mclaren olarak görülüyor.

    Yeni araçların görünüşleri,dizaynları ve çizgileri bu şekilde.

    Yeni Formula 1 sezonunda mümkünse korona etkileri olmadan seyircili,sağlıklı,rekabeti yağmuru bol, kazası ise az bir yarış yılı olmasını temenni ediyorum.


    Yorumlar (2)
    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.