Nba All Star 2021 Pazar Gecesi 02:30 Da Başlıyor

Nba All Star 2021 Pazar Gecesi 02:30 Da Başlıyor
  • 3
    0
    0
    0
  • Korona virüsün en çok etkili olduğu spor dallarından biri de geçen yıl NBA (National Basketball League) olmuştu. Maçların askıya alınması,ertelenmesi ve sonunda fanus sistemiyle tamamlanan seyircisiz Nba play-off finalleri sonunda Los Angeles Lakers şampiyon olmuştu.

    Orlando'da tamamen dış dünyadan izole bir şekilde tamamlanan Nba sezonu tüm basketbol ve sporseverler için değişik bir deneyim olmuştu.

    Nba = eğlence demek ve bu sebeple yıllardır sezon ortasında oynanan,ligin en iyi oyuncularının boy gösterdiği All-Star maçı; sadece basketbol izleyicilerinin değil tüm dünyanın merakla beklediği bir organizasyon.

    2020 yılına kısaca korona felaket senesi dersek geçen sezon zor şartlarda tamamlanan Nba liginde All-Star maçı da iptal edilmişti.

    2021 Nba All-Star maçının yapılıp yapılmayacağı da çok tartışılmıştı ama nihayetinde seyirci oyları ve koçların seçimleriyle önce All-Star'a seçilen isimler tek tek açıklandı.

    En çok oy alan iki isim LeBron James ile Kevin Durant takım kaptanları olarak canlı yayında bir sen seç bir ben seçeyim yöntemiyle takımlarını oluşturdular.

    Team Lebron ilk beş; LeBron James,Giannis  Antetokounmpo,Stephen Curry,Luka Doncic,Nikola Jokic.

    Yedekler; Jaylen Brown,Paul George,Rudy Gobert,Damian Lillard,Chris Paul,Domantas Sabonis,Ben Simmons.

    Team Durant ilk beş; Bradley Beal,Joel Embiid,Kyrie Irwing,Kawhi Leonard,Jasyon Tatum. (Kevin Durant sakatlığından dolayı oynayamayacak)

    Yedekler; Devin Booker,Anthony Davis,James Harden,Zach Lavine,Donovan Mitchell,Julius Randle,Nikola Vucevic.

     

    Nba All Star maçı için Tarihi Siyahi Kolejler ve Üniversiteler (HBCUs) ile işbirliği yaparak bu yılın parke dizaynını duyurdu.

     

    Atlanta'da düzenlenecek 70. NBA All Star 2021 hafta sonunda, karşılaşma öncesi sırasıyla Yetenek Yarışması ve 3 sayı yarışması düzenlendikten sonra,devre arasında Smaç Yarışması düzenlenecek.

     

     

     

    70. NBA All Star hafta sonu bu pazar gecesi 02:30 da başlayacak. İyi eğlenceler.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.