Hend'in Hissiz Parçası: "illüzyon" Yayında

Hend'in Hissiz Parçası: "illüzyon" Yayında
  • 0
    0
    0
    0
  • Daha önce "Kaygan Yol", "Lekem" ve "Acelem Yok" ile karşımıza çıkan Hend, yeni sorgulaması "İllüzyon" ile sizleri karşılıyor. Erkin Sağsen, Can Sürmen ve Ozan Hatipoğlu 'ndan oluşan ekiple tanışmak ister misiniz?

    İlk olarak 2019 yılında dört şarkılık bir albüm olan "partbir" ile karşımıza çıkan Hend, albümden "Acelem Yok" ve "Kayıp Sayıl" ile hatrı büyük çalma listelerinde kendine yer buldu. 2020'de ise ilk olarak "n'olursa olsun" tadında ve harika bir introya sahip olan "Lekem" ile tanıştırıldık. Yayınladığı single ile adından fazlaca söz ettireceği belli olan ekip, 2020'yi bir sorgulama, kendini bulma çağrısı olan "Kaygan Yol" ile tamamladı. 

    https://open.spotify.com/artist/1LHjE9z2GtDayUjjbMBv6n?si=xntBTaY4R1qd5zYZ9aKr1g

     

    2021'e büyük bir heyecanla giren ekip, 26 nisan'da her yeri "İllüzyon"la çeviriyorlar. Türkiye'de ilk lo-fi çalışmalarından biri olan illüzyon, sizi indie ve hip-pop tarzlarında harmanlayıp kendinize getirecek. Şimdi size soruyoruz, old school ve new age öğelerini birleştirip, yeni bir hikaye dinlemeye ne dersiniz? Şarkının mutfak kısmında ise söz ve müzik Erkin Sağsen'e ait. Aranje kısmında ise Erkin Sağsen, Can Sürmen, Ozan Hatipoğlu yer alıyor. Miks ve mastering koltuğunda ise Calvin Cry oturuyor. 

    Ayrıca benden duymuş olmayın ama şarkının kurgu ve heyecanı güzel bir klibi çok yakın bir zamanda Wonder Wheel Live youtube kanalında yerini alacak. Klibin yönetmen koltuğunda ise Barış Fert yer alıyor. Geri sayım başlasın, klip gelsin. Bir tıkla Wonder Wheel Live  YouTube kanalına gidebilirsiniz. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.