Bts'in Yeni Single'ı Butter'a Ve Yaza Hazırlık!

Bts'in Yeni Single'ı Butter'a Ve Yaza Hazırlık!
  • 1
    0
    0
    1
  • 21 Mayıs tarihinde, BTS ikinci İngilizce şarkıları olan Butter'ı sevenleri ile buluşturmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz yaz, Dynamite şarkısını radyolarda, programlarda hatta reklamlarda bile duyduk. Bu sene de Butter'ı aynı şekilde duyacağız gibi gözüküyor. Eğer siz de her yerde duyacağınız bu şarkıya yabancı kalmak istemiyorsanız, sizler için hazırladığım eğlenceli ve renkli BTS şarkıları listesine göz atabilirsiniz.

    1. DYNAMITE

    2020 yazının Ağustos ayında yayınlanan Dynamite, aldığı ödüller ve kırdığı rekorlar ile hatıralardan silinmeyecek bir yer edindi. BTS'e Grammy adaylığı kazandıran Dynamite'ı hala dinlemediyseniz, BTS'in Grammy performansından izleyip, aynı zamanda dinleyebilirsiniz.

    2. FIRE

    Şüphesiz ki Fire, BTS'in en eğlenceli, en hareketli ve temposu en yüksek şarkılarından birisi. Kesinlikle yaz etisi özelliklerinesahip olan Fire şarkısı, bu zamana kadar Fight For My Way gibi başarılı bir K-drama'nın da Soundtrack'inde yer alıyor.

    3. IDOL

    2018 senesinde müzik severlere sunulan Idol, sahip olduğu eğlenceli ve renkli yapısı ile dinleyene dinamik bir enerji sağlıyor. Sadece şarkısı ile değil, aynı zamanda müzik videosu ile de oldukça eğlenceli bir içerik sunuyor.

    4. BOY WITH LUV

    Grubun bir diğer eğlenceli şarkılarından bir tanesi olan Boy With Luv, aynı zamanda BTS'in Halsey ile olan işbirliği olarak da biliniyor. Şeker tadındaki renklere sahip müzik videosu ve sıcak duygular uyandıran şarkısı ile BTS, müzik severlere oldukça keyifli bir eser sunuyor. 

    5. DNA

    BTS müzik arşivinde önemli bir yeri olan DNA, 2017 senesinde yayınlandığında gerek Güney Kore'de ve gerekse dünyanın her yerinde oldukça ses getiren bir şarkı oldu. DNA, dinleyene enerjik ezgiler sunan, aynı zamanda güzel bir mesaj içeren şarkı olarak BTS'in diskografisinde yer alıyor.

    6. BLOOD SWEAT & TEARS

    Blood Sweat & Tears, BTS'i yakından takip etmeyen müzik severlerin dahi arşivinde yer alan oldukça farklı bir şarkı. Sahip olduğu farklı ritmi ve ezgisi ile ilk dinleyişte ilgi çeken ve akılda kalıcı olan bir yapıya sahip. Dinledikten sonra bütün gün aklınızda dönecek olan şarkılardan birisi olacağına dair şimdiden uyarımı yapabilirim.

    7. AIRPLANE PT.2

    Airplane PT.2, sahip olduğu sıcak ve latin havası ile gerçekten ilk dinlediğinizde sizi etkisi alan BTS şarkılarından birisi. Şarkı, sıcak bir yaz gününü hatırlattığı kadar, aynı zamanda farklı dinamikleri ile de dinleyen kişiye farklı bir müzik ziyafeti sunuyor.  Airplane Pt.2, Korece ve Japonca olmak üzere iki versiyona sahip. Ben size, orjiinal olan Korece versiyonunu sunuyorum.

    BONUS ŞARKI

    Söz konusu enerjik yaz şarkıları olduğu için, bonus olarak, kişisel olarak dinlerken enerji aldığım ve çok eğlendiğim bir şarkıyı paylaşmak istiyorum. Park Jimin'in Filter şarkısı, BTS'in bir önceki albümü olan Map Of The Soul: 7 albümündeki solo şarkılardan birisi. Şarkı, ilk duyduğunuz andan itibaren bünyenizde enerjik ve sıcak bir etkileşime neden oluyor. Dilerim dinlerken keyif alırsınız.

    BTS, bu yaz da, geçtiğimiz yaz gibi adından çok bahsettireceğe benziyor. "Yine mi bu şarkı?" demek yerine, "Yaşasın, yine bu şarkı!" demeniz için elimden geldiği kadar sizi eğlenceli, enerjik ve keyifli BTS şarkıları ile tanıştırmaya çalıştım. Dilerim keyif almışsınızdır ve 21 Mayıs'ta yayınlanacak olan Butter şarkısına keyifle eşlik edersiniz.

    Bir önceki BTS haberi: BTS Yeni Single'ı "Butter"In Haberini Verdi!


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.