Harry Styles Kendi Kozmetik Markasını Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Harry Styles Kendi Kozmetik Markasını Çıkarmaya Hazırlanıyor!
  • 2
    0
    0
    0
  • 16 yaşındayken sahnelere adım atan Harry Styles hayatımıza ilk kez One Direction grubuyla girmişti. Grup bir döneme damgasını vurmuştu fakat şimdi grup üyeleri kariyerlerine solo devam ediyor. Harry Styles da 2017'den bu yana devam ettiği solo kariyerinde, pek çok başarıyı göğüsledi. Bu yıl Grammy ödüllerinde en iyi pop solo performansıyla Grammy kazandı. Watermelon Sugar şarkısı bütün listelerde birinci oldu ve çok önemli bir başarı elde etti.

    Müzikal başarısının yanında Harry Styles'ı Christopher Nolan'ın filmi Dunkirk'te de görmüştük. Bu filmdeki oyunculuğuyla da beğeni toplamıştı. Ayrıca Gucci gibi ünlü markaların da bir dönem yüzü oldu.

     

    Şimdi ise Harry Styles'ın kendi güzellik markasını oluşturmaya hazırlandığı haberleri gündeme geldi. Son dönemin hem başarılarıyla hem de stiliyle ikon durumunda olan Harry Styles'ın Rihanna'nın FentyBeauty'si, Selena Gomez'in Rare Beauty'si gibi kendi kozmetik markasını oluşturacak olması bizi çok sevindirdi.

    Fakat Harry'nin bu konuda yetersiz olduğunu söyleyen bazı yorumlar da mevcut. Fakat Harry Styles bu işi ilk kez yapmıyor. Daha önce One Direction grubuyla birlikte 4 tane parfüm satışa çıkardılar. 

     

     

    Markanın isminin ne olacağı ise merak konusu. Şimdiye kadar sadece dosyanın Styles Harry Edward adıyla verildiği ve şirketin Pleased As Holdings Limited olarak adlandırıldığını biliyoruz. Markayla ilgili yeni gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

    Kaynak

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.