The Elder Scrolls Vı'nın Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı

The Elder Scrolls Vı'nın Çıkış Tarihi Ortaya Çıktı
  • 0
    0
    0
    0
  •  

    The Elder Scrolls’un Fandom sayfasında oyunla ilgili bazı bilgiler paylaştı ve oyuncuların oyundan beklentilerinin ne olması gerektiğini söyledi. Kaynağın paylaştığı bilgiye göre Redfall olarak adlandırılacağı iddia edilen The Elder Scrolls VI, Skyrim’deki olaylardan 6 yıl sonrasında High Rock ve Hammerfall’da geçecek.

    Kaynakta bu zamana kadar Elder Scrolls oyunlarda oluşacak en büyük şehrin oluşturulduğu ifade edildi.Bethesda bu konuda  The Witcher 3: Wild Hunt ile ilgili notlar aldığı iddaa ediliyor.

    Oyunda bölgeler arasında yoğun savaşlar olacak, Bethesda, devasa savaşları oluşturmak için yeni nesil donanımlardan faydalanmayı planlıyor. Kaynağın aktardığı bilgiye göre yüzlerce Orc’un Jehanna adındaki bir şehre saldırıp yağmalayacağı bir ana görev bile olacak.

    Kaynağın aktardığı bir diğer bilgi, gemiler ve gemi seyahatleriyle ilgiliydi. Oyuncular, The Elder Scrolls VI’da çok kez yolculuğa çıkacağı için kendilerine bir gemi alabilecekler ve bu gemileri özelleştirebilecekler. Sandaldan korsan gemilerine kadar geniş skalaya sahip olacak olan bu gemilere NPC’ler atanabilecek. Kaynak, oyunun çıkış tarihininse 2024’ün son çeyreği olduğunu ve oyunun ilk DLC’si Stros M’Kai ile birlikte çıkacağını ifade etti. Ayrıca DLC paketinin oyundaki gemi mekanikleriyle ilgili olduğunu da belirtti.

     

     

     

     

    kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.