Steam Yaz İndirimi'nde 20₺'nin Altında Kesinlikle Oynamanız Gereken 10 Oyun

Steam Yaz İndirimi'nde 20₺'nin Altında Kesinlikle Oynamanız Gereken 10 Oyun
  • 0
    0
    0
    0
  • Beklenen Steam Yaz İndirimleri başladı. Binlerce oyun 24 Haziran- 8 Temmuz saat 20.00'a kadar indirimde olacak. Sizler için 20₺'nin fiyat bandında yer alan mutlaka oynamanız gereken 10 oyunu listeledik. Bu listede Batman, Long Dark gibi Epic Games Store'un ücretsiz verdiği oyunlar yer almamakta.

    1- Hollow Knight

    Souls-like ve metroidvanianın birleşiminden oluşan, mühteşem soundtrackler ve çizimlere sahip olan bu 2D oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyoruz. Oyunun hikayesi, bosslarının ve dövüş mekaniklerinin çeşitliliği sizin ekran başına kitlenmenize sebep olacak. Tabii souls-like olduğundan dolayı öldükten sonra tüm puanlarınızı kaybedince sinir krizi geçirebilirsiniz. Ama yine de 12₺ gibi bir fiyata değeceğine emin olabilirsiniz. GİT GUD

    2-BioShock Infinite

    Serinin bu oyununda Dedektif Booker olarak oynuyoruz. Grafik konusunda günümüzdeki çoğu oyuna taş çıkartan, olağanüstü hikayesi ve oynanış çeşitliliğiyle sizlere eğlenceli saatler yaşatacağına emin olabilirsiniz. Fiyat konusunda sadece Bioshock Infinite'i almak isterseniz 12,25₺ gibi bir fiyattan alabilirsiniz. BioShock: The Collection'da ise serinin bir önceki oyunları ve season pass paketiyle beraber alma seçeneği yer alıyor. BioShock: The Collection fiyatı da 19,80₺. Bir önceki oyunlara da şans vermenizi kesinlikte tavsiye ediyoruz.

    3-Hellblade: Senua's Sacrifice

    Hikâyesiyle çıktığı yıl ödülleri toplamış enfes bulmacalı, mitolojik atmosfere sahip olan Hellblade: Senua's Sacrifice listemizin 3.sırasında yer alıyor. Oyunun müzikleriyle sizleri atmosferine sokan ve Senua'nın zihniyle olan mücadelesini oynadığımız bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyoruz. 2. oyunun çıkmasını beklediğimiz bu günlerde 12,25₺ fiyatına bu bekleyişe sizler de katılabilirsiniz.

    4-METAL GEAR SOLID V: The Phantom Pain

    Ünlü oyun yaratıcısı Hideo Kojima tarafından yapılan bu son Metal Gear Solid oyununu oynamadıysanız şimdi tam sırası. Sizlere sayısız seçenek sunan bu gizlilik oynunu oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyoruz. Her ne kadar Kojima'nın yarım kalan oyunu olarak geçse de sizleri saatlerce ekran başına kitleyeceğine emin olabilirsiniz. 13,75₺ fiyata bu aksiyonu deneyimleyebilirsiniz.

    5-Fallout: New Vegas

    RPG oyunlarına bir çekinceniz varsa veya Fallout serisine bir çekinceniz varsa ve nereden başlayacağınızı bilemiyorsanız bu oyun tam size göre. Bir kurye olarak uyanıp başladığımız bu macerada 2281 yılında Vegas'tayız. Tamamen her şey size bağlı. Ninja olabilirsiniz, barbar olabilirsiniz hatta Elvis Presley klanına bile katılabilirsiniz. Olağanüstü açık dünyası, atmosferi, yapabileceğiniz seçenekler ve DLC paketleri de eklenince ortaya oynaması inanılmaz keyifli bir oyun çıkıyor. 15,50₺ fiyatına DLC paketleri ile birlikte bu maceraya katılabilirsiniz. 

    6- The Forest

    Hemen herkesin bildiği ve yeni oyunu duyurulan The Forest, uçağınızın düşmesiyle kendinizi tehlikeli bir adada bulmanız arasında çocuğunuzun adanın yerlileri tarafından kaçırılmasıyla başlıyor. Oyun sizlere, bu hikayeyi isterseniz tek başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla beraber deneyimleme seçeneği sunuyor. Adada hayatta kalma mücadelesi verdiğiniz bu açık-dünya oyununu oynamanızı tavsiye ediyoruz. 12,80₺ fiyata bu mücadeleye katılabilirsiniz.

    7-METAL GEAR RISING: REVENGEANCE

    Metal Gear evreninde geçen Devil May Cry oynamaya ne dersiniz. Genel olarak Kojima'nın pek bilinmeyen bir oyunu olan METAL GEAR RISING: REVENGEANCE, Metal Gear Solid ile aynı evrende bir Hack and Slash oyunudur. Raiden'ı kontrol ettiğimiz, kılıcımız ile önümüze gelen her şeyi parçalayabildiğimiz bu oyuna bir şans vermenizi tavsiye ediyoruz. 12,25₺ fiyata siz de Kojima'nın bu oyununa sahip olabilirsiniz.

    8- Deus Ex: Mankind Divided ve Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut

    Cyberpunk 2077 denemek istiyorsunuz, bütçeniz ve sisteminiz yeterli değil ise çözümü Deus Ex'de bulabilirsiniz. Cyberpunk dünyasında Adam Jensen'ı kontrol ettiğimiz bu iki oyun sizlere olağanüstü FPS-RPG imkanı sağlıyor. Oyunda aldığınız skiller ve hikayede yaptığınız tercihler sizlere farklı farklı oynanışlar sağlıyor. Hikaye akışı için ilk önce Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut'ı bitirmenizi öneririz. 4,49₺ fiyatına bu oyuna sahip olabilirsiniz. Bitirdikten sonra çeşitliliğin arttığı Deus Ex: Mankind Divided oyununa devam edebilirsiniz. 11,24₺ vererek de 2.oyuna sahip olabilirsiniz.

    9- Dead by Daylight

    Arkadaşlarınızla hem eğlenip hem de korkuya doyacağınız bir oyun arıyorsanız, bu oyun tam size göre. Dead by Daylight 4v1 hayatta kalma türünde korku atmosferli bir oyun. Bir kişinin ana düşman, dört kişinin ise hayatta kalmaya çalışan insanlar olduğu heyecanlı ve korkunç anlar yaşamanıza olanak veren bir deneyim sağlıyor sizlere. Silent Hill, Resident Evil, Stranger Things gibi yapımların karakterlerine de DLC paketi olarak yer vermektedir. DLC paketlerden ayrı olarak satın almak isterseniz 18,60₺ satın alabilirsiniz.

    10- The Witcher 3: Wild Hunt

    Ve geldik listelerin olmazsa olmazı. Rivialı Geralt'ın manevi kızını arayış hikayesi. 800'den fazla ödülün sahibi. Muhteşem grafikleri, müzikleriyle sizleri ekrana kitleyecek. Oyundan çıksanız bile ordan oraya Le Le Le diye bağırarak gitmenize sebep olacak The Witcher 3: Wild Hunt'ı oynamanızı tavsiye ediyoruz. Özellikle DLC paketlerinin de içinde olduğu Game of the Year Edition versiyonunu almanızı öneririz. Sizler de 14,99₺ gibi bir fiyata neden Enis Kirazoğlu'nun bu kadar övdüğü anlayabilirsiniz.

    İyi Oyunlar Dileriz...


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.