Justice League'in En Korkunç 10 Kötüsü

Justice League'in En Korkunç 10 Kötüsü
  • 0
    0
    0
    0
  • Justice League , bir süper kahraman ekibinden daha fazlasıdırlar, çünkü yalnızca çevredeki en ölümcül kötü adamlardan bazılarıyla yüzleşmekle kalmazlar, aynı zamanda kozmik felaketleri çözmek ve Çoklu Evreni yıkımdan korumak için ellerinden gelenin en iyisini yaparlar. Ancak bazı tehditler diğerlerinden daha şiddetlidir. Justice League, en cesur yüreklerin bile kanını donduracak kötü adamlarla karşı karşıya kalırlar.

    10- Lex Luthor

    Çoğu insan Lex Luthor'u Superman'in en büyük rakiplerinden biri olarak bilir ama o aynı zaman Justice League karşı da ciddi bir tehdittir. Lex, her ne kadar korkutucu gözükmese de zekası ve sahip olduğu kaynaklar ile insan yanlısı fedakarlık kılığına bürünmüş çarpık hayal gücü ve kendini büyütme misyonunun birleşimi onu korkunç bir düşman haline getiriyor. 

    Luthor, Lig'i yenmek için her yolu deneyecek birisidir. Parasının ve gücünün onu dokunulmaz kılmasını, düşmanlarına karşı bir koz olarak kullanmaktan asla çekinmez.

    9- Solomon Grundy

    Solomon Grundy, temelde itatkar bir uşak aslında. Gotham City'nin Slaughter bataklığında yeniden doğan Solomon Grundy, muazzam derece güçlü ve her zaman düşmanlara beraber takılmakta. Supermanle başa baş dövüşebilen ve hiçbir vicdana sahip olmayan bu barut grisi canavar, en güçlü düşmanlar arasında yer almaktadır.

    Onu daha da korkunç yapan şey, yok edilse bile her zaman geri gelmesi. Bunun sebebi Dünya'da yürümek ve sonsuza dek korkunç şeyler yapması için lanetlenmiş olması.

    8- the Batman Who Laughs

    Batman'in, kaynaklarını, bilgisini ve deneyimini Lig'in kilit noktası olmak için kullanan, Birliğin en yetenekli ve tehlikeli üyelerinden biri olduğu versiyonudur. Joker toksini bulaşmış bir Dark Multiverse Batman, vahşi eylemleriyle tanınıyordu.

    the Batman Who Laughs, Lex Luthor'u yenmeyi başardı, Perpetua'nın yanında yerini aldı ve bu tanrısal varlığı manipüle etti, kendi gücünü kazandı, onu yok etti ve neredeyse tüm Çoklu Evreni sona erdirdi. Kötü bir Batman'den daha korkunç çok az şey vardır ve the Batman Who Laughs bunu kanıtlamıştır.

    7- The Crime Syndicate

    Adalet Birliği birçok düşmanla yüzleşti, ancak çok azı kendi alternatif versiyonları Crime Syndicate kadar güçlüydü. Earth-3'e dayanan Crime Syndicate, kötülüğün kazandığı ve o dünyadaki en güçlü varlıklardan oluştuğu bir dünyadan gelmekteydi. 

    Crime Syndicate, Earth-1 benliklerinin tüm güçlerine sahip ve kötü doğaları ekip çalışması eksikliğinden yararlanmayı kolaylaştırsa da, ortaya çıktıklarında hala korkutucu derecede etkili ve büyük bir tehdit oluşturuyorlar.

    6- The Legion Of Doom

    Justice League, DC Universe'nin en büyük kahraman grubunu temsil eder ve Legion of Doom en büyük kötülerini temsil etmekte.  DC Evrenindeki en güçlü ve tehlikeli kötülerden oluşan Legion of Doom, yıllar içinde birçok isimle anıldı - Injustice League, Injustice Gang ve Secret Society of Supervillains - ama onlar her zaman en kötülerden biri oldular. Lig için en büyük tehdit olarak bilinirler.

    5- Starro

    Starro the Conqueror, ne kadar gülünç görünürse görünsün, Lig'in en büyük B listesindeki kötü adamlarından biridir. Bu dev uzaylı denizyıldızı, tüm gezegenlerin zihinsel kontrolünü ele geçirmek için kendisinin küçük versiyonlarını kullanarak, savunucuları birbirine karşı çevirerek Fatih lakabını kazandı. Dünya'ya her saldırdığında, Birlik onu durdurmakta zorlanmakta. 

    Özel güç olarak, kurbanlarının zihinlerini acımasızca boyun eğdirerek özgür iradelerini elinden almakta.

    4- Mageddon

    Güneş Karşıtı Mageddon, Grant Morrison'ın JLA'sının en büyük kötüsü olarak bilinir. Underverse'de uzun süre zincirlenmiş eski bir silah olan Mageddon, canavarın gardiyanları olan Wonderworld'ün titanik kahramanlarını serbest bıraktı ve yok etti ve Lex Luthor'un Adaletsizlik Çetesi'nin kontrolünü ele geçirip onu Birlik'in amansız yaklaşımından uzaklaştırmak için kullanarak Dünya'ya gitti.

    Mageddon, neredeyse Supermen'in kontrolünü ele geçirerek ekibin sınırlarını ve ötesine test etti. Son olarak, Birlik son bir çabayla Amazon Mor Işını'nı değiştirdi ve onu Dünya'daki herkesi bir meta-insana dönüştürmek için kullandı. Lig ancak o zaman Amerika Adalet Birliği olarak değil, Dünya Adalet Birliği olarak bu tehdidi yenebildi.

    3-Darkseid

    Darkseid, Apokolips'in efendisi ve bir korku ustasıdır. Parademons'un sınırsız ordularının ve güçlü kötü Yeni Tanrıların lideri Darkseid, Anti-Life Denklemini bulmaya ve Çoklu Evreni herkesin kendi karanlık iradesinin boyunduruğu altına aldığı Apokolips'e dönüştürmeye kafayı takmış durumda. Çok az kötü adam, Darkseid gibi Lig'e meydan okudu.

    Darkseid neredeyse Dünya'yı birçok kez fethetti ve tehdidi genellikle Adalet Birliği'nin tek başına üstesinden gelebileceğinden daha fazla. Darkseid'in adı, en cesur ruhu bile korkutmaya yetiyor ve dehşeti aşılmaz. Darkseid korkudur.

    2- Perpetua

    Adalet Birliği bazı ciddi zorluklarla karşı karşıya kaldı, ancak çok azı Perpetua kadar korkutucuydu. Perpetua, Multiverse'ü yaratan ve Source Wall'ın dışında hapsedilenlerden biriydi. Döndükten sonra, DC Universe'nin kötü adamlarıyla her şeyi yok etmek için çalışarak gücünü Doom güçlerini arkasına attı.

    Perpetua, oğlu Anti-Monitor kadar bir başarı elde edememiş olabilir, ancak yine de göz korkutucu bir düşmandı.

    1- Anti-Monitor

    Çizgi romanlarda Anti-Monitor'un sahip olduğu vücut sayısına sahip birkaç kötü adam var. Elbette, Thanos evrenin yarısını öldürdü ama Anti-Monitor, her şeyi anti-maddeye indirgeme ve şimdiye kadarki en güçlü varlık olma arayışında sayısız tüm evreni yok etti. Anti-Monitor'u devirmek için beş evrenin kahramanları gerekti.

    Her geri döndüğünde tehdidi azalırken, DC Multiverse sakinlerini onun kadar korkutan kötü adam yok. Başarılı olsaydı, her şey anti-madde ve yıkıma dönüşecekti.

    Kaynak: 1


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.