Kim Kardashian'ın Markası Olimpiyatlara Gidiyor!

Kim Kardashian'ın Markası Olimpiyatlara Gidiyor!
  • 0
    0
    0
    0
  • Kim Kardashian geçtiğimiz günlerde, attığı tweetler ile vücut şekillendirici markası Skims'in bu sene yapılacak Tokyo Olimpiyatları'nda, Team USA için resmi kıyafet tasarlayacağını duyurdu. 

    Kim Kardashian yazdığı tweetlerde, olimpiyatlarda ABD'nin bir parçası olmaktan ne kadar onur ve mutluluk duyduğunu da belirtti.

     

     

    Team USA logolarıyla süslenmiş minimalist parçalar, SKIMS'in internet sitesinde de satışa sunulacak.

     

    Kim yaptığı açıklamada, aralarında basketbolcu Aja Wilson, yüzücü Haley Anderson ve paralimpik sprinter Scout Basset'in de bulunduğu 5 sporcunun resmi kıyafetlerini de modelledi.

     

    Ayrıca Kim'in Tokyo Olimpiyatları için kıyafet tasarlamasını ironik bulanlar da mevcut. Hatırlarsanız, Kim'in korse markası satışa ilk çıktığında Kimono ismi tercih edilmişti. Fakat daha sonra bunun Japon kültürüne saygısızlık olduğu iddia edilmiş ve markanın ismi de değiştirilmişti. Markanın isminin değiştirilme hikayesini de Keeping up with Kardashians'ın bir bölümünde, Kim açıklamıştı. Kyoto belediye başkanından gelen nazik bir mektup sonucu, hiçbir kültüre saygısızlık etmemek amacıyla markanın ismini değiştirmeye karar vermişti.

     

     

    Kaynak


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.