Mutlaka İzlemeniz Gereken Belgeseller 2

Mutlaka İzlemeniz Gereken Belgeseller 2
  • 4
    0
    0
    0
  • Hitler's Circle Of Evil 

     

    Hitler'i Hitler yapan, onu gücünün zirvesine ulaştıran propaganda bakanından zengin bir oyun yazarına kadar yardımcılarını ve aralarındaki rekabeti ele alan bu belgesel dizisi 10 bölümden oluşuyor. Gerçekçi tasvirleri ve üst düzey çekimleriyle sizi o döneme götürüyor. Hitler' in ırkçı ideolejilerinin kaynağını, etrafındaki insanların güç için gizlice çevirdikleri işleri gözler önüne seriyor.

    II. Dünya Savaşının En Önemli Olayları

     

    10 bölümden oluşan bu belgesel dizisinde 2. Dünya savaşının seyrini değiştiren olaylar inceleniyor. Almanya' nın kendinden emin ve kibirli tavırlarının onlara neler kaybettirdiği, nazi toplama kaplarının keşfedilişi gibi tarihe yön veren olayları ele alan belgeselde çekimlerin kalitesi ve anlatımın güçlü yönü sizi adeta içine çekiyor.

    Sam' in Oğulları 

     

    David Berkowitz' in işlediği cinayetlerin sadece onun işi olamayacağına inanan bir gazetecinin bu konuya hayatını adamasını ele alan bu belgesel dizisi 4 bölümden oluşuyor. David' in bu cinayetlerde başkalarıyla birlikte olduğunu kendi ağzıyla söylemesi üzerine araştırmalar derinleşiyor ve Sam' in oğlunun aslında şeytani bir tarikata üye olduğu ortaya çıkıyor.

    Büyük Britanya Kalelerinin Sırları

     

     

    2 sezon 12 bölümden oluşan bu belgesel dizisinde Dan Jones' ın güçlü anlatımıyla İngiliz kalelerinin gizemli tarihi inceleniyor. Her bölümde farklı bir kalenin mercek altına alındığı belgeselde kalelerin geçmişleri, yapılma sebepleri, barındırdıkları sırlar ve o dönem ki sahipleri ortaya koyuluyor.

    Uyuşturucu Baronları

     

    2 sezon 8 bölümden oluşan bu belgesel dizisinde dünyanın en güçlü uyuşturucu baronları ve kartellerinin yaşamları, işledikleri suçlar ve polisle aralarında geçen kontrol savaşlarını gözler önüne seriliyor. Pablo Escobar, El Chapo gibi dünyaca tanınan baronların sahip oldukları uyuşturucu krallıklarını nasıl yönettiklerini etkileyici çekimler ve detaylı bir anlatımla görüyoruz.

    Dünyanın En Çok Aranan Suçluları

     

    Dünya çapında aranan ve korkunç suçlar işleyen 5 ismi ve onların hikayelerini konu edinen bu belgesel disizi 5 bölümden oluşuyor. Belgeselde dünyanın en çok aranan suçlularını, aranma sebeplerini ve bu listeye girmelerine nelerin neden olduğunu detaylı bir şekilde görüyoruz. 

    Dünyanın En Zorlu Hapishaneleri

     

    5 sezon 19 bölümden oluşan bu belgeselde Paul Connolly ve Raphael Rowe dünyanın en zorlu hapishanelerin işleyişini deneyimlemek için sıradan mahkumlar gibi zorlu hapishanelerde yaşayarak hapishane sistemini ve hayat şartlarını gözler önüne seriyorlar. Belgeselde çetelerin hakim olduğu hapishanelerden, şaşırılacak derecede lüks hapishanelere kadar nerdeyse tüm sistemler inceleniyor. Ayrıca hapishane sistemini tamamen ele almak için mahkum statüsü dışında gardiyanların yerine geçerek yaşananları birde onların gözünden görmüş oluyoruz.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.