Met Gala 2021 Diğer Senelerden Farklı Mı Olacak?

Met Gala 2021 Diğer Senelerden Farklı Mı Olacak?
  • 0
    0
    0
    0
  • Geçen sene Covid19 sebebiyle iptal edilen Met Gala etkinliğini yaklaşık 2 senedir bekliyoruz. Sonunda 13 Eylül'de Metropolitan Sanat Müzesi'nde gerçekleşecek etkinliğin bu seneki teması Amerikan moda kültürü olacak. Etkinlik iki farklı sergiden oluşacak. '' Amerika'da : Moda Sözlüğü'' isimli sergi 18 Eylül'de, ''Amerika'da : Moda Antolojisi'' isimli sergi ise 5 Mayıs'ta gösterilmeye başlanacak. 

    Ayrıca bu etkinlik katılımcılara aşı ve maske zorunluluğu da getiriyor. Met'in bir sözcüsünün People'a yaptığı açıklamada, etkinliğe gelen tüm davetlilerin aşı olduğunu kanıtlamaları ve yeme içme alanları dışında maske takmaları gerektiğini belirtiyor. 

    Mayıs ayında, Timothée Chalamet, Naomi Osaka, Billlie Eilish ve Amanda Gorman'ın bu yılki eMet Gala'nın eşbaşkanları olduğu, Anna Wintour, Tom Ford ve Adam Mosseri'nin ise fahri başkanlar olduğu doğrulanmıştı. 

    Bu yıl Met Gala ile ilgili bir diğer önemli ayrıntı ise mutfaktaki farklılık. Menüde vegan yemeklerin yer aldığı, tamamen sürdürülebilir, bitki bazlı menüler yer alacak. 

    Katılımcılar henüz kesinleşmese de, ABD'nin katı Covid kuralları ve seyahat yasakları sebebiyle, ABD'de yaşamayan tasarımcıların ve ünlülerin etkinliğe katılması zor görünüyor. 

    Kaynak:

    1

    2

    3

    4


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.