Football Manager 2022'de Kariyer İçin Seçebileceğiniz En İdeal Takımlar

Football Manager 2022'de Kariyer İçin Seçebileceğiniz En İdeal Takımlar
  • 2
    0
    0
    0
  • Football Manager 2022, Kasım 2021’de oyun topluluğuna sunulacak ve oyun çıktıktan sonra yönetilmesi gereken en ilginç takımların listesinin bir kısmı artık elinizde!

     

     

     Stockport County

     

    The Hatters’ önümüzdeki Ulusal Lig sezonu için iyi bir kadro oluşturdu ve bu nedenle, bir yolculuğa çıkmak için hazır bir takım olabilir! Stockport County’yi Ulusal Lig’den Premier Lig’e kadar taşıyabilir misiniz?

     

    Preston North End

     

    Preston North End, Championship’te yedinci sezonunu geçiriyor. Her zaman rekabetçi bir takım olmayı başaran ama Adana Demirspor (26 yıl aradan sonra çıkmayı başardı) sendromu dediğimiz alt ligde hep iyi giden ama bir türlü üst lige çıkamayan takım olmaktan çıkartıp Premier Lig özlemine son verebilir misiniz?

     

    Lille

     

    Geçen sezon Ligue 1’i kazanmalarından sonra, kadrosunu büyük ölçüde koruyan ama şampiyon yapan hocasını kaybeden Lille ile marifetlerinizi gösterip Türk oyuncuların başı çektiği takımı arka arkaya Fransız lig şampiyonluğu yapabilir misiniz?

     

    Inter Milan

     

    Inter Milan geçen sezon Serie A’yı kazandı ve Juventus’un on sezon üst üste şampiyon olmasını engellemiş oldu. Romelu Lukaku ve Achraf Hakimi gibi önemli oyuncuları kaybeden Inter’i yeniden inşa edebilir ve gelecek yıllarda da İtalyan futboluna hükmedebilir misiniz?

     

    Wrexham

     

    Hollywood’u Ryan Reynolds ve Rob McElhenney’den devraldıktan sonra, Ulusal Lig’den çıkabilir ve Wrexham’ı İngiliz futbolunun zirvesine çıkarabilecek bir nüve oluşturabilir misiniz?

     

    Manchester United

     

     

    Old Trafford’da Cristiano Ronaldo’nun geri dönüşünü, Paris’te Messi esintilerini bir çok mükemmel transferler gördüğümüz bir yazdan sonra, en büyük transferin yanında elindeki iyi kadro ile Manchester United’ı tekrardan İngiliz futbolunun zirvesine geri getirebilir ve Ronaldo’nun hayaline ortak olabilir misin?

     

    Werder Bremen

     

     

    Orijinal Bundesliga takımlarından biri olan Werder Bremen, tarihlerinde sadece ikinci kez kendilerini Alman futbolunun ikinci kademesinde oynarken buluyor. Kulübü yeniden inşa edip olması gerektiği yere geri getirebilir misin?

     

    FC Barcelona

     

     

    Lionel Messi’den sonraki hayat! Barcelona’nın can damarlarının kesildiği bu sene de Agüero ve Depay’in önderliğinde başarı elde etmeye çalışırken La Masia’dan bir sonraki Lionel Messi’yi veya Xavi’yi veya İniesta’yı (uzar gider) bulabilip yeni bir serüven başlatabilir misin?

     

    Brentford

     

     

    Brentford'un 'Moneyball' yaklaşımı, birçok kişinin oturup not tutmasına neden oldu. Bir vizyon ve son teknoloji analitiklere dayanan oyuncu alım sistemi, Brentford'un Premier Lig'e heyecan verici bir şekilde yükselmesine sebep oldu. Yıldız forvet Ivan Toney, geçen sezon kesinlikle iyi bir şampiyonluk için bir çanta dolusu gol attı. İngiltere'nin en üst liginde devlerlerle mücadele edip başaralı olabilcek misiniz?

     

     

    Cruzeiro Esporte Clube 

    Bize Pele, Ronaldinho, Ronaldo, Romario ve Dunga'yı veren brezilya takımı Cruzeiro. C. Belo Horizonte merkezli üç kulüpten biri olan takım , daha 1921'de kurulmasına rağmen Brezilya'nın en başarılı futbol kulüplerinden biri, fakat  bu yıl Serie B'de yüzüncü yıllarını kutlayacaklar! Ne ayıp değil mi?!

     

     

    Bursaspor 

     

    FM21'de ve muhtemelen Football Manager 2022'de harika teknikler ve yeteneklere sahip bir dizi harika çocuğa sahip olan bu ülkemiz, hem genç geliştirme hem de harika genç yetenekler için keşif yapma konusunda dikkati çekiyor. 58 yıl önce kurulan kulüp, ilk kez 2009-10'da Süper Lig'i kazandı ve İstanbul dışında şampiyonluğu kazanan ikinci kulüp oldu. 

    Bursaspor, büyük bir gençlik akademisine sahip birçok Türk kulübünden biridir.Akademiden gelen eski oyuncular arasında FM21'de benim için harika olan kaleci Altay Bayındır, Ozan Tufan (Watford), Zeki Çelik (LOSC Lille) ve Enes Ünal (Getafe) yer alıyor.

     

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.