Moonspell 30. Yıl Turnesinde 3 Şehrimize Geliyor

Moonspell 30. Yıl Turnesinde 3 Şehrimize Geliyor
  • 0
    0
    0
    0
  • 1992'de kariyerine başlayan Moonspell, ilk albümünü çıkardığından beri Portekiz'in en çok tanınan metal grubu oldu ve ülkede dark metal'in öncüsü oldu. 2022'de 30. yılını kutlayan grup seyircilerine güçlü sahne şovları hazırlıyor. Moonspell, The Greater Tour kapsamında 16 Mayıs'ta İstanbul KüçükÇiftlik Bahçe, 17 Mayıs'ta Ankara Jolly Joker ve 18 Mayıs'ta İzmir SoldOut Performance Hall'da bir kez daha Türkiye ile buluşacak.

    Portekiz'i uluslararası arenada temsil eden Moonspell 30 yılda 12 albüm (LP) kaydetti. Bazı albümler dark metal'in klasik albümleri arasında gösterildi. Stüdyodaki başarısını sahne şovlarıyla birleştiren grup hayranlarında büyük izler bıraktı. Onlarca yıl geçmesine rağmen üretmekten vazgeçmeyen Moonspell, Hermitage albümüyle tekrar ustalığını gösterdi ve karanlık metalin birinci lig grupları arasında olduğunu yineledi.

    The Greater Tour konserlerinde Moonspell diskografisinden çeşitli parçalar sahne dekoruyla beraber katılımcılara adete bir zaman tüneli hissi yaşatacak. Her ülkede hafızalara kazınacak turnenin Türkiye biletleri şimdi satışta.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.