Soen'in Türkiye Konserleri İçin Yeni Tarihler Belli Oldu

Soen'in Türkiye Konserleri İçin Yeni Tarihler Belli Oldu
  • 1
    0
    0
    0
  • 2017 tarihli Lykaia albümü ile metal dünyasında büyük ses getiren Soen, son albümü Imperial ile adından söz ettirmeye devam ediyor. İsveçli grup; Opeth'ten tanıdığımız Martin Lopez'in liderliğinde Joel Ekelöf, Lars Åhlund, Oleksii 'Zlatoyar' Kobel ve Cody Ford’dan oluşan kadrosuyla metal müziğin en dinamik ve yaratıcı ekiplerinden biri.

    Geçmişinde Death, Testament, Candlemass ve Avatarium gibi gruplarından tanıdığımız Steve Di Giorgio ve Marcus Jidell gibi metal camiasında büyük saygı duyulan müzisyenler de barındıran grup, sırasıyla Cognitive, Tellurian, Lykaia, Lotus ve Imperial albümlerini müzikseverlerin beğenisine sundu. Martin Lopez grubun müziğini "melodik, ağır ve karmaşık" olarak tanımlarken, ekibin Tool, Opeth ve Katatonia gibi isimlerden aldığı ilhamla yarattığı kendine has melankolik ve benzersiz tarz, Soen dinleyicilerini büyülemeye devam ediyor.

    Türkiye'de en çok dinlenen progresif metal gruplarından Soen 21 Mayıs’ta İzmir, 22 Mayıs’ta Ankara ve 23 Mayıs’ta İstanbul’da hayranlarını bekliyor olacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.