Mutlaka İzlemeniz Gereken Belgeseller 3

Mutlaka İzlemeniz Gereken Belgeseller 3
  • 0
    0
    0
    0
  • Zorba Nasıl Olunur ?

    Bir zorbaya dönüşmek ilginizi çekiyorsa bu belgesel serisi tam size göre. 1 sezon ve 6 bölümden oluşan belgeselde bir zorba olmanın gerekleri aşama aşama gözler önüne seriliyor. Tarihin en ünlü dikdatörleri üzerinden örneklerle ilerleyen seri, zorbalığın el kitabını sizlere açıklamakla birlikte izleyenleri sürükleyici bir geçmiş yolculuğuna çıkartıyor.

    13. Madde 

    Afrika kökenli Amerikalı insanların maruz bırakıldığı ırkçılığı gözler önüne seren bu belgesel 1 bölümden oluşuyor. Aktivistler, akademisyenler ve politikacılar Afrika kökenli Amerikalı bireylerin suçluya dönüştürülmesini inceliyorlar. Bu durumla doğru orantılı olarak ABD' deki hapishanelerde yaşanan yoğunluk detaylı bir şekilde ele alınıyor.

    Tutuklu Kızlar: Genç ve Tutuklu

    Hayatlarında yaşadıkları sorunlardan kaçmak için tehlikeli yollara başvuran genç kızların ıslah evindeki yaşamlarını sergileyen bu belgesel dizisi 2 sezon ve 16 bölümden oluşuyor. Belgeseli izlerken genç kızların cezaları sırasında yaşadıkları zorlukları ve daha iyi bireylere dönüşmelerine şahit oluyorsunuz. Bazı kızlar ıslah evinden çıktıktan sonra kendilerine yeni ve daha iyi bir yol çizerken bazıları ise aynı hataları tekrarlayarak tekrar ıslah evine geri dönüyorlar.

    II. Dünya Savaşı: Zafere Yolculuk

    1 sezon ve 16 bölümden oluşan belgesel 2. Dünya savaşına yön veren olayların renklendirilmiş görüntülerini izleyenlere sunuyor. Alanında uzman tarihçilerin anlatımıyla zengileşen belgesel, sizi 2. Dünya savaşı içinde derin bir yolculuğa çıkartıyor. Atlantik savaşından Paris'in kurtuluşuna kadar ele alınan savaşların anlatımında da görüldüğü üzere tarihi kazananlar yazıyor.

    Burari Vakası: Bir Ailenin Gizemli Ölümü

    Aynı aileden 11 kişinin evlerinde şüpheli bir şekilde ölü bulunmasını ele alan belgesel 1 sezon ve 3 bölümden oluşuyor. Ülke çapında sansasyon yaratan olayın ekipler tarafından çözülme sürecini izlediğimiz belgesel izleyenleri adeta olayın içine çekiyor. Belgeseli izlerken neler olabildiğine dair fikirler üretirken bulyorsununuz kendinizi. Ama neler olduğunu tahmin etme şansınız güç. Vaka çözüldüğünde cinayetlerin nasıl gerçekleştiğine inanamayacaksınız.

    Katil Avcıları

    Ünlü seri katillerin dava çözüm sürecinde çalışan dedektiflerin bu süreçte yaşadıkları zorlukları izleyenlere aktaran begesel serisi 2 sezon ve 8 bölümden oluşuyor. Dedektiflerin anlatımlarıyla zenginleşen belgesel, yaşanan vakaların tüyler ürpertici taraflarını açığa çıkarırken gerçek olay yeri fotoğrafları gibi dehşet verici ayrıntıları gözler önüne seriyor. 

    Hapishane Kuşları

    2019 ve 2021 yıllarında çekilen belgesel, Hapishane Kuşları ve Hapishane Kuşları: New Orleans olmak üzere iki ayrı seriden oluşuyor. Toplamda 9 bölümden oluşan belgesel serisi kadın mahkumlar arasında yaşanan kavgaları, flörtleri ve tuvalet konuşmalarını açığa çıkarıyor. 


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.