Moneyball (Kazanma Sanatı)

Moneyball (Kazanma Sanatı)
  • 5
    0
    0
    0
  •               Imdb puanı 7,6/10 olan filmimizin yönetmenlik koltuğunda Bennett MILLER  oturmaktadır. Gerçek hayata dayanan spor/dram türündeki film 2011 yılında seyirciye sunulmuştur. Michael LEWIS'in aynı isimli kitabından uyarlanmıştır. 

     

                  Başrollerini Brad PITT (Billy Beane) ve Jonah HILL (Peter Branda)'in paylaştığı fimde eski beyzbol oyuncusu Billy'nin Oakland A'nın menajerliğini yaptığını görüyoruz.  Çok cesur ve farklı bir strateji ile kurduğu takımla kırdığı rekorlar herkes tarafından heyecanla takip ediliyor.  Ayrıca bunların hepsini çok az bir bütçeyle başarıyorlar. 

                   Bana göre Brad PITT'in en güzel fimlerinden biri karakterin çaresiz ve sinirli anları çok güzel yansıtılmış. Ayrıca Billy'nin kızıyla olan ilişkisinde sakin, merhametli ve duygusal tarafınıda görüyoruz. Jonah HILL'in karakteri Peter'ın beyzbola bakış açısının herkesten farklı olması çok güzel işlenmiş. İki karakterin herkes onlara karşıyken kendi fikirlerinde diretip başarılı olmaları gerçekten örnek alınası bir hikaye. 

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.