Antalya Çıkışlı Turlar - Davraz Turu

Antalya Çıkışlı Turlar - Davraz Turu
  • 0
    0
    0
    0
  • Davraz Turu 

    Davraz Turu | En İyi Tur Firmasıyla | Burada!

    Davraz Isparta ya yaklaşık olarak 26 km uzaklıkta bulunan gözde kayak merkezlerinden birisidir. Davraz Dağı, Eğirdir Gölü ve Kovada Gölü arasında kalan ve Isparta Ovası ile birleşen yerde görkemli bir şekilde yükselen dağlarımızdandır. Isparta’dan manzarası da muhteşem güzelliktedir. Kış aylarında ise karların yağması ile birlikte çok hoş bir manzara oluşturur. Hemen hemen Isparta’nın her yerinden görünür. Akdeniz bölgesinde yer alan ve büyük dağlardan biri olan Davraz Dağı zengin bitki örtüsü ile de güzelliğine güzellik katmaktadır. Birçok ülkeden turist çekebilme özelliğine sahiptir. Akdeniz bölgesinde yer alan bu güzel kayak merkezine yerli ve yabancı turistler büyük ilgi göstermeye devam etmekteler. Bu ziyaretçiler Lisinya Tur olarak gerçekleştirdiğimiz Antalya Çıkışlı Davraz Turu sayesinde kar ve kayak keyfinin tadını çıkarabilmektedir.

    Davraz Kayak Turu 

    Davraz Kayak Turu için öncelikli olarak ya kendi araçlarınız ile ulaşım sağlayacaksınız ya da en rahatı bir tur şirketi ile anlaşacaksınız. Ancak ulaşımın zorlu olmasından dolayı sizleri Antalya’nın ve bölgenin en iyi tur şirketi Lisinya Tur ile zahmetsiz bir şekilde seyahat etmeye davet ediyoruz. Güvenli Seyahat garantili yolculuğunuz sırasındaki ikramlarımız ile mutlu bir tatil sizleri bekliyor. Bizleri tercih ederek kış tatilinizi en güzel şekilde değerlendirebilirsiniz.

    Davraz Turu Antalya Hareket Noktası

    Davraz turu için Antalya çıkışlı noktalarımız vardır. Antalya merkez, Alanya, Manavgat ve Serik noktalarından da Davraz turu çıkışı yapılabilmektedir. Bu sayede ulaşım rahatlığı yaşamış olacaksınız. Antalya Davraz dağı kayak merkezine ulaşım yaklaşık olarak iki buçuk saat sürmektedir. Ancak Antalya nın diğer noktalarından çıkmak ise biraz fark yaratabilir. Tur sırasında yapılacak olan ikramlar ve dinlenme yerleri sizleri adeta büyüleyecektir. Konforlu ve rahat bir şekilde Akdeniz bölgesinin en yüksek dağlarından biri olan Davraz kayak merkezine seyahat edebilir ve kar tatilinin keyfini ailecek çıkarabilirsiniz. Bizlere ulaşım sağlayarak ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz. Sizler için hazırlanan tatil programımız sayesinde çocuklarınız ve aileniz ile birlikte unutulmaz bir gün yaşayacaksınız. Karda kaymanın keyfini burada tadarsınız.

    Davraz Turu Kayak Merkezi Yolculuğu

    Davraz turu sabah erken saatlerde Antalya ve belirlenen ilçelerinden hareket ile başlar. Sabah erken saatlerde seyahatin başlamasının sebebi ise vakit kaybetmeden bir an önce Davraz Kayak Merkezine ulaşmaktır. Böylece unutulmaz bir güne erken başlamış oluruz. Antalya’dan hareket ettikten kısa bir süre sonra simit ve çay ikramımız ile güne sıcak bir başlangıç yapmaktayız. Antalya istikametinden çıktıktan sonra sizleri Karacaören barajının muhteşem manzarası beklemektedir.

    Adeta insanı büyüleyen güzellikte bulunan bu barajın etrafında belirli mola yerleri bulunur. Bu meşhur Karacaören barajında bulunan Gölbaşı restoran da kahve ve çay molası ile güne güzel bir başlangıç yapılmaktadır. İsteyen müşterilerimiz ise ekstra olarak kahvaltı menusu alarak güne enerjik başlayabilirler. Burada güzel bir moladan sonra tekrar yolculuğumuza kaldığımız yerden devam etmekteyiz. Yaklaşık olarak buradan sonra bir buçuk saat kadar bir yolumuz kalmaktadır.

    Davraz Kayak Merkezi Turu

    Antalya’dan başlayan yolculukta Isparta’yı geçtikten sonra ise Davraz Kayak Merkezine ulaşım sağlanır. Dileyen misafirler telesiyej ile manzaranın keyfini çıkarabilir ve dileyen misafirlerimiz ise skipass kartı aracılığı ile kızak ya da kayak takımı kiralayabilirler. Öğle yemeği ise sucuk ekmek ayran ya da köfte ekmek ve ayran seçeneği bulunmaktadır. Günün tadını çıkardıktan bir müddet daha serbest geçirilen zamanın ardından dönüş yolculuğu ile Davraz Kayak merkezine veda vakti gelmektedir. Davraz turu sayesinde sizler unutulmaz bir kayak ve kar manzarası keyfi yaşamış olacaksınız. Tatil planlarınız içerisine bu turu ekleyebilir ve Lisinya Tur ayrıcalıkları ile sizde güzel anları yaşayabilirsiniz.

    Davraz Turu | En İyi Tur Firmasıyla | Burada! (lisinyatur.com)


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.