Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya

Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya
  • 0
    0
    0
    0
  • Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya turu sabah saatlerinde Bolu civarında alacağınız ilave sabah kahvaltısı yaptıktan hemen sonra turun başlaması ile eşsiz güzellikte Abant Gölü'ne ulaşıyor olacaksınız. Her mevsim ayrı güzelliğe sahip olan Abant Gölü'nün kenarlarında yürüyüşler yaparak muhteşem güzel manzaraları fotoğraflayıp yeni anılar ekleyebilirsiniz.

    Buranın bir başka güzelliği olan Gölcük Gölü'ne hareket ettikten sonra yine çevresi çam ormanları ile kaplı olan bu doğal cennetinin eşsiz güzelliği sizleri etkisi altına alacaktır. Bu güzellikler içinde zaman geçirip ve fotoğraflarınızı çekimi yaptıktan sonra dinlenmek üzere bölgenin bir tane 5 yıldızlı otelin de dinlenmeye çekilebilirsiniz.

    Antalya Çıkışlı Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya

    Antalya çıkışlı Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya gezisinin ikinci gününde otelinizde alacağınız sabah kahvaltısından sonra ayrı bir beyaz cennet Kartepe’ye doğru yol alırken Kartepe yolunda Sapanca göl manzarasının güzelliğini izleyerek kalitesi ile kayak severlerin gözde mekânlarından biri olan Kartepe'ye ulaşmış olacaksınız. Marmara bölgesinin en modern kayak tesisleri bulunan ve her geçen gün popülerliği artmış olan bu kayak merkezinde serbest zaman tanınıyor. Kartepe gezinizi de tamamlayarak tertemiz ve bol oksijenli havası etkileyici ormanı ile bir doğa harikası olan Maşukiye ya doğru ilerliyorsunuz.

    Turun En Romantik Anı Maşukiye’de Yaşanır 

    Maşukiye'nin isim olarak anlamı aşıktır bu anlam ise maşuktan ileri geliyor. Gerçekten de çevresinde bulunan, burayı ziyaret edenlerin âşık oldum diyecek kadar herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten bu güzellikler içinde alabalık tesislerinde alacağınız ilave öğle yemeğini yiyebiliyorsunuz. Ardından eski adıyla Uzuntarla Tabiat Parkı yeni ismiyle Ormanya doğal yaşam parkına doğru hareket ediliyor. Ormanya doğal yaşam parkı projesi 2014 senesinde başlamış olup projenin tamamlanması 10 seneden fazla zaman almıştır. Doğal çevresi ile 4000 dönümlük alandan oluşan Ormanya doğal yaşam parkı dünyanın 3. Avrupa'nın ise en büyük doğal yaşam parkıdır.

    Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya gezisi yaparken canlıların doğal koşullarını en yakın ortamda yaşam sürmeleri için bütün ihtiyaçların yerine getirilmiş olan Ormanya doğal yaşam parkına uğramış olacaksınız. Gelen ziyaretçiler için de bütün detaylar önceden titizlikle planlamıştır.

    Ormanya Doğal Yaşam Parkı

    53 farklı türden 647 hayvan ve bitki türünü içinde barındıran bir parktır. Ala geyikler, karacalar, ceylanlar gibi pek çok canlı türü park içinde doğal yaşam alanlarında yaşamlarını devam ettiriyor. Yüzüklerin Efendisi ve Hobbitler filmi ile ünlenen Hobbit evlerinin yer aldığı alanı da gezerek bu güzel görüntüleri anılarınıza kaydedebilirsiniz. Yürüyüş yapıp bu muhteşem doğayı resmettikten sonra saat 4 civarı dönüş yoluna geçilmiş olacaktır. Gece saatlerinde Antalya bölgesine ulaşmış olursunuz. Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya turu Antalya çıkışlıdır.

    Abant Gölü

    Abant Gölü etrafında karlar altında masalsı yürüyüşler yapabilirsiniz. Bu muhteşem yer ve manzaraları görülmeye değer yerler arasındadır. Burada geçireceğiniz huzurlu zamanların sonrasında tura devam ederek sıradaki yer olarak Bolu'nun mutlaka görülmesi gereken yerlerinden bir tanesi tabiat harikası olan Gölcük Gölü Gölcük Tabiat Parkı olacaktır. Bu etkileyici manzara karşısında bir müddet serbest zaman geçirirken fotoğraflarla anılarınıza ilave etmeniz gerekir.

    Buradaki gezi tamamlandıktan sonra Kartepe kayak merkezine geçilecektir. Kartepe Kayak Merkezi Türkiye'nin en yeni kayak merkezlerinden bir tanesidir. Özellikle belirtmek gerekir ki doğal güzelliği yeşil ormanları ve Sapanca Gölü manzarası ile tüm dikkatleri üzerine çeken Kartepe'de serbest dolaşım zamanında detaylı bir şekilde gezebilirsiniz. İsteyen misafirler kayak ve Snowboard yaparak eğlenceli zamanlar geçirebilirler. Abant, Gölcük, Kartepe, Maşukiye, Ormanya turunuz keyifli bir şekilde tamamlanmış olacaktır. Lisinya Tur olarak sizlere bu gezinizde rehberlik etmemizi isterseniz yapacağınız tek şey bizimle irtibata geçmektir.

    https://www.lisinyatur.com/abant-golcuk-ormanya-masukiye-kartepe-turu


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.