TECO Cüzdanının Tanıtımı

TECO Cüzdanının Tanıtımı
  • 0
    0
    0
    0
  • TECO—dünyanın önde gelen çok zincirli cüzdanı, güvenli ve kullanışlı dijital varlık hizmetleri sağlar

    TECO, şu anda ETH, HECO ve BSC zincirlerindeki tüm para birimlerinin depolanmasını ve transferini destekleyen ve merkezi olmayan ticaret platformları Tdex, Dvote, turbo madencilik ve Defi gibi birden fazla ekolojik sektörü kapsayan genel amaçlı bir kripto para cüzdanıdır. tek noktadan hizmet platformu, sonunda blok zinciri endüstrisinde çok taraflı bir fikir birliği, ortak inşaat, ortak inşaat ve kazan-kazan ekosistemi oluşturacaktır.

    TECO, tek noktadan bir toplama hizmeti ekosistemi oluşturmak için uygulama, işlem, madencilik, cüzdan vb. gibi çok boyutlu işlevleri entegre eder.Temel cüzdan teknolojisi, varlık depolama güvenliğini sağlamak için veri şifreleme ve güvenlik yalıtımı gibi birden fazla güvenlik korumasına sahiptir. , BTC, ETH vb. alırken birçok ana para birimi ve tek zincirli cüzdan saklama, çok zincirli cüzdan kullanımı, basit işlem, sorunsuz deneyim ve şifreli varlıkların kolay yönetimini destekler. Ek olarak, TDEX merkezi olmayan ticaret platformu, kullanıcıların güvenli işlemlerine eşlik etmek için kullanıcı varlıklarının kendi kendine saklanması ve tam anonimlik olmak üzere iki güvenlik mekanizması kullanır.
    TECO, yeni uygulamaları keşfetmeye, ekolojik kapsamı kademeli olarak genişletmeye ve topluluk ekolojisini daha uzun vadeli ve daha geniş bir gelişme beklentisine sahip olacak şekilde güçlendirmeye devam edecek.O zamandan beri, blok zincirinin stratejik endüstriyel yerleşiminde Desheng'e kapıyı açacak ve Sadece daha büyük dünyaya dokunmak için istikrarlı bir şekilde ilerleyin. 

    TECO cüzdan resmi web sitesi: https://www.teco.cool


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.