TT-DAO Ekolojik Jeton TT

TT-DAO Ekolojik Jeton TT
  • 0
    0
    0
    0
  • TT, TT-DAO ekosistemindeki tek yönetişim ve eşitlik simgesidir ve HECO, BSC ve IPChian'ın üç halka açık zincirine dayanan merkezi olmayan bir dijital varlıktır. TT, sektördeki benzersiz üç turbo ihraç mekanizmasını benimser, açıklık, adalet, adalet ve şeffaflık ilkelerine bağlı kalır, blok zincirin manevi özüne geri döner ve topluluk dağıtımı ve özerklik yoluyla ulusal ihraç ve piyasa değeri elde eder, yayınlarken ve yok etmek ve bir kader topluluğu yaratmak.

     

    Turbo One: Sorun Denge Mekanizması
    Paylaşılan madencilik havuzunun toplam bilgi işlem gücü, madencilik çıktısı için tek standarttır.Her gün karşılık gelen çıktıdan sonra kalan TT kara delikte yok edilir.


    Turbo II: Güçlü İmha Mekanizması
    Ticaret madenciliği havuzu, DEX işlemine karşılık gelen TT'ye göre ödüllendirildikten sonra, TT'nin geri kalanı girecektirKara delik yıkımı.


    Turbo üç:
    Madencilik havuzunun toplam bilgi işlem gücü, en yüksek bilgi işlem gücünün %20'sine düştüğünde, kalan üretilmeyen kısım tek seferde imha edilecektir.


    TT-DAO ekosistem platform belirteci olarak TT, tüm süreç boyunca tüm ekosistemin inşasına ve yönetimine katılır ve merkezi olmayan çok zincirli cüzdan TECO, merkezi olmayan ticaret platformu TDEX, Defi, Dvote gibi birden fazla senaryoya uygulanmıştır. , turbo madencilik Çeşitlendirilmiş belirteç ekonomik modeli sayesinde, TT-DAO sonunda blok zinciri için tek duraklı bir toplama hizmeti platformu olacak.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.