Star Atlas Nedir?

Star Atlas Nedir?
  • 0
    0
    0
    0
  • Bu şifreli fragman 25 Ağustos'ta yayınlandığında, twitter'da kripto başlıklarını alevlendirdi. Ultra kaliteli düzeyde bir kripto para oyunu mu geliyor? Bu ne? Kriptoyla ne alakası var? Cevaplar büyüleyici ve Solana gibi yüksek hızlı blokchain teknolojisinin gerçekten nasıl geleceğe etkisi olabileceğini ve nasıl bir ortaya ortaya çıkabileceğin gösteriyor.

    İlk bakışta Star Atlas Coin, 2620 yılında geçen bir MMO'dur. Evren sömürgeleştirildi ve balkanlaştırıldı. Üç grup kontrolü bölerken, uzayın en derin, en tehlikeli sektöründe bir yerlerde son derece değerli bir şey pusuda beklemektedir. Oyuncular oyun içi para birimi kazanabilir ($ATLAS ve $POLIS, aşağıda daha fazlası), gemilerden uzay istasyonlarına ve karaya kadar her şeyi satın alabilir ve görevlere devam edebilir.

    Bu, halihazırda piyasada bulunan birçok oyun gibi görünse de, önemli bir fark var: Star Atlas, blok zinciri teknolojisiyle destekleniyor - bu, oyuncuların oyunda kazandıkları veya satın aldıkları şeylere gerçekten sahip oldukları anlamına geliyor.

    Star Atlas'ı bu kadar ilginç bir proje yapan da bu. Kendi içinde heyecan verici olsa da, sadece AAA düzeyinde bir MMO değil. Yaratıcılar, oyuncuların gerçekten istediklerini yapabilecekleri ve bunu yaparak para kazanabilecekleri bir evren inşa etmek istiyor. Başka bir deyişle, gerçek bir metaverse.

    DeFi alanından gelen Wagner, şirketin sigorta (çok tehlikeli görevler için), borç verme ( Jet protokolü aracılığıyla ) ve bahis (Wagner'ın garanti ettiği gibi) gibi oyuna gerçek bir ekonomi gibi davranması için zaten adımlar attığını söylüyor. , Yakında geliyor).

    "Tek bir teknoloji şirketinin veya kuruluşun meta veri tabanı üzerinde kontrol sahibi olması gerektiğine inanmıyorum" dedi. “Kimse buna katkıda bulunabilmelidir. Kendi kendini yönetmeli ve ekonomi kendi kendini idame ettirmelidir.”

    Solana, bu iddialı projeyi gerçekleştirme gücüne sahip olan tek blok zinciridir. Oyunu ilk geliştirirken Wagner, ekibin birkaç farklı seçeneğe baktığını, ancak Solana'nın mantıklı olduğunu söyledi.

    "Her şeyden önce, ölçeklenebilir bir teknolojiye ihtiyacımız vardı çünkü milyonlarca ila potansiyel olarak milyarlarca kullanıcının bir noktada meta veri deposuyla etkileşime girmesini bekliyoruz" dedi. "Yüksek işlem hacmi, düşük işlem maliyetleri, oyuncularımız için hız değişikliklerinde düşük gecikme anlamına gelen saniyenin altında kesinlik, hepsi önemli."

    Ancak Solana topluluğunun desteği - ve Solana'nın önemli kurumsal oyuncular tarafından desteklendiğini görmek - yardımcı oldu. Wagner, Solana Labs ekibinin "ilk günlerde tanıtım yapmamıza ve Solana kullanıcı tabanıyla ilişkili ilk kullanıcı tabanımızı elde etmemize yardımcı olmak için çok önemli olduğunu belirtiyor.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.