‘’YENİDEN BAŞLA!’’

‘’YENİDEN BAŞLA!’’
  • 0
    0
    0
    0
  •  

    🌌🧜🏼‍♀️💙


    Merhabalar arkadaşlar;

    Baharın gelişini müjdeleyen bu yeniayla beraber hayatlarımıza da bahar esintisi yavaştan gelmeye başlıyor.

    1 Nisanda gerçekleşecek Koç yeniayı; döngüyü başlatan, cesur, atik, ateşli doğasıyla hayatlarımızda bir süredir belki de hazırlandığımız, beklettiğimiz ya da geride bıraktığımız konu, kişi, olaylarda yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Yeniaylar yenilenmek, adım atmak, başlatmak için çok güzel zamanlardır, değerlendirin.


    An haritasında ateş ve hava elementleri oldukça yoğun. Jüpiter Balık burcunda singleton olarak yönettiği alanlarda şifa, bolluk ve bereket, büyütme etkilerini tek başına sırtlanmakta. İkizler burcu yükselirken; hem genel anlamda hem de bireysel bazda iletişim, ticaret, müzakereler, sözleşmeler ve anlaşmalar gibi konuların oldukça yoğun gündem yaratacağını öngörüyorum.

     

    Aynı zamanda an haritasında T-kare açı kalıbı da mevcut. Satürn, Venüs ve Marsla Kova burcunda kavuşup apexte yer alırken, Gad ve Kad Akrep-Boğa aksını da karelemekte. 

     

    Özellikle Rusya-Ukrayna savaşıyla alakalı bir liderin, müzakerelerde toplumların, insanların faydası adına yapılacak anlaşmalarda oldukça ön plana çıkacağını düşünüyorum. Bu süreçte liderler ve sanatçılar çok konuşulabilir. Bunun yanında Akrep in gölgesi temalı; toplumlardaki cinsellik, sapıklık, sapkınlık konularıyla alakalı yeni adımlar atılıp yeni kanunlar çıkabilir.

     

    Satürn, Venüs, Mars kavuşumu Kova burcunda devam ettiğinden dolayı toplumları ilgilendiren meseleler oldukça yoğun, ince bir çizgide olacak ve kendini yoğun ve baskın şekilde hissettirecek. Bu süreçte kendimizi daha karamsar, daha negatif, daha baskılanmış hissedebiliriz ancak Koç burcu hepimize harekette bereket var diyecek adeta. Bir yanımız böyleyken diğer yanımız canlı, cesur, yenilenmiş ve kendini yeniliğe hazır hissedecek.

     

    • Bol bol hareket edelim; yürüyüş, dans, spor. Enerjimizi yeniliklere yönlendirelim.

    • Yeni fikirlerimizi hayata geçirmek için güzel bir zaman dilimi, değerlendirelim.

    • Zihnimiz oldukça aktifleşebilir, bol bol bunu bir yerlere aktarmaya çalışalım.Hobilerimizle ilgilenebilir, yazı yazabilir, resim çizebiliriz.

    • Daha aceleci, sakar, kazalara açık olabiliriz aman dikkati elden bırakmayın.

    • Eski, tozlanmış ve uzun süre önce rafa kalkmış aşkınızla karşılaşabilir ya da ondan haber alabilirsiniz.

    • Ciddi, sağlam beraberliklere de adım atabilirsiniz.

     

    YENİAYIN BURÇLARA ETKİSİ


    Koç Ve Yükselen Koçlar;

    Yeniay sizin burcunuzda gerçekleşiyor.Hayatınızın her alanı;sağlığınız,kariyeriniz,motivasyonunuz yenileniyor.Sosyal çevrenizle,arkadaşlarınızla, parasal durumlarınızla alakalı belki sıkıntılar,sürtüşmeler olsada bu etkiler ay ortasından itibaren azalacak.Kariyerinizle alakalı yeni bir durum olabilir.Motivasyonunuz artıp hedefleriniz değişebilir.

     


    Boğa ve Yükselen Boğalar;

    Maddeci Boğalar için daha çok soyut alanlarında bir yenilenme söz konusu olabilir.Rüyalarınız artabilir.Spritüel konular daha çok ilginizi çekebilir.Sizden gizlenen, saklanan konular önünüze gelebilir.Kariyerinizde,hedeflerinizde sıkıntılar,sürtüşmeler,tartışmalar olsada bu etkiler ay ortasından itibaren azalacak.

     


    İkizler ve Yükselen İkizler;

    Hayata daha pozitif,daha olumlu bakabilirsiniz.Kazancınız artabilir.Yeni bir sosyal çevre edinebilir ve arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebilirsiniz.Üniversitenizle ,yabancı dil eğitiminizle,mahkemeyle alakalı konularda ya da yurtdışı seyahatlerinizle alakalı sıkıntılı durumlar,engeller,aksaklıklar olsa da ay ortasından itibaren bu etkiler azalacak.

     


    Yengeç ve Yükselen Yengeçler;

    Kariyer hayatınızda yeni fırsatlar olabilir.Yeni bir vizyon,hedef belirleyip bu yönde adımlar atabilirsiniz.Borçlar,krediler,eşinizle alakalı konularda krizler,sıkıntılar,aksilikler olabilir.Kendinizi krizli,kaotik,bunalmış hissedebilirsiniz.Bu etki ay ortasından itibaren azalacak.

     


    Aslan ve Yükselen Aslanlar;

    Akademik alanda,dış seyahatlerde yeni durumlar,koşullar olabilir.Yeni bir yabancı dil öğrenmek isteyebilir ya da bunun için eğitime kaydolabilirsiniz.Astroloji eğitimi almaya başlayabilirsiniz.Partneriniz,eşiniz, ortaklıklarınızla alakalı sıkıntılar,tartışmalar,karışıklıklar olabilir.Bu etki ay ortasından itibaren azalacak.

     


    Başak ve Yükselen Başaklar;

    Kendilerini daha pozitif,daha olumlu, daha şanslı hissedebilirler.Borçlar,krediler,eşinizin finansmanı konularında da oldukça şanslısınız.Kredi başvurusu yapabilir,yaptıysanız da olumlu sonuç alabilirsiniz.Eşinizin finansmanı artabilir. Sağlık,çalışma alanı ve evcil hayvanlarınız konularında sıkıntılar,tartışmalar,karışıklıklar olabilir.Bu etki ay ortasından itibaren azalacak.

     


    Terazi ve Yükselen Teraziler;

    Yeni birisiyle tanışabilir ya da mevcut ilişkinizde ciddileşebilirsiniz.Yeni bir ortaklık söz konusu olabilir.Evliliğinizle alakalı bir yenilenme,kendini daha iyi hissetme söz konusu olabilir.Yurtdışı,üniversite,mahkemeler konularında sıkıntılar,tartışmalar,karışıklar olabilir.Bu etki ay ortasından itibaren azalacak.

     


    Akrep ve Yükselen Akrepler;

    Çalışma alanınızla alakalı yenilenme olabilir.Yeni bir işe başlayabilirsiniz.Yeni çalışma arkadaşlarınız olabilir ya da işverenseniz yeni personel almaya karar verebilirsiniz.Evcil hayvan edinmeye karar verebilirsiniz.Sağlığınız adına sıkıntılarınız varsa düzelecektir.Kariyerinizle,hedeflerinizle alakalı sıkıntılar,tartışmalar,karışıklıklar söz konusu olabilir.Bu etki ay ortasından itibaren azalacaktır.

     


    Yay ve Yükselen Yaylar;

    Yeni bir hobi edinebilirsiniz.Kendinizi daha pozitif,daha coşkulu,daha yaratıcı hissedebilirsiniz.Yeni bir aşk macerasına başlayabilirsiniz.Çocuklarla güzel vakit geçirebilirsiniz.Yakın çevreniz,kardeşleriniz ya da iletişimsel olarak daha sıkıntılı,tartışmalara açık ve karmaşıklıklar söz konusu olabilir.Bu etki ay ortasından itibaren azalacaktır.

     


    Oğlak ve Yükselen Oğlaklar;

    Anne,babanız,aileniz,evinizle alakalı yenilik olabilir.Onlarla daha iyi vakit geçirebilirsiniz.Mirasla alakalı yeni konular olabilir.Finansmanınızla alakalı sıkıntılı hissedebilirsiniz.Kendinizi bunalmış,hiçbir şey yapmak istemiyor tarzında hissedebilirsiniz.Ayın ortasından itibaren etki azalacaktır.

     


    Kova ve Yükselen Kovalar;

    Yakın çevreleri,kardeşleriyle alakalı güzel haberler alabilirler.İletişimde,ticarette şanslılar.Sosyal medyalarıyla alakalı yenilikleri güzel sonuçlar verebilir.Hayatlarının her alanlarında kariyer,sağlık ve bir çok alanda kendilerini daha gergin,sıkıntılı,bunalmış hissedebilirler.Tartışmalara açık olabilirler.Bu etkiler ay ortasından itibaren azalacaktır.

     


    Balık ve yükselen Balıklar;

    Kendilerini daha değerli,daha sevgi dolu hissedebilirler.Finansmanları konusunda şanslılar.Ancak ay ortasına kadar bir yandan da kendilerini daha köşeye sıkışmış,bunalmış,bıkkın,sıkkın hissedebilirler.Evden dışarı çıkmak istemeyebilirler.Hepsinin yeniliğin,yenilenmenin ayak sesleri olduğunun farkına varın.Ay ortasından sonra bu etki azalacaktır.

    Sevgiler.. ©

    ©2022, cidottoloji. Tüm hakları saklıdır, izinsiz kopyalanamaz ve paylaşılamaz.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.