12.04.2022 JÜPİTER-NEPTÜN BALIK BURCUNDA KAVUŞUYOR

12.04.2022 JÜPİTER-NEPTÜN BALIK BURCUNDA KAVUŞUYOR
  • 0
    0
    0
    0
  •   

    Merhabalar arkadaşlar,


    Bir tarihe tanıklık ediyoruz!

     


    Gökyüzünün 2 iyicil gezegeni olan ve 166 yılda bir gerçekleşecek olan Jüpiter ve Neptün gezegenlerinin Balık burcundaki kavuşumu beni de oldukça heyecanlandırdı. Adeta hepimiz çok önemli bir tarihe tanıklık ediyoruz. Dilerim hepimizin hem kişisel hayatlarında hem de Dünya mız için güzel değişim, dönüşümlere vesile olsun.

     

     

    Bu kavuşum tarihte en son 30 Mart 1856 tarihli olarak gerçekleşmiş.

    Çeşitli kaynaklar 1856 yılını ‘’Küçük Kıyamet’’ yılı olarak niteler. Örneğin; Avrupa’daki aşırı sıcaklardan en az 250 kişinin öldüğü kayıtlarda vardır. Kerkük’e bu cehennem sıcaklarından dolayı top büyüklüğünde meteor yağdığı da biliniyor. Müslümanlar, Yahudiler, Hristiyanlar ve diğer din mensupları da kendi mabetlerine akın edip günlerce dualar etmişler.

    Tabii ki sadece felaketler yılı değil 1856.Aynı zamanda Kırım Savaşının bitişi, Paris antlaşmasının yapılması da bu yıl gerçekleşiyor. Dilerim şu anda gerçekleşen Rusya-Ukrayna savaşı içinde bitiş ve anlaşma söz konusu olur.

    Neptün kaotik ve sisli, perdeli durumlar yaratan bir gezegen olduğu için Jüpiter le de birleşimi ciddi bir dönüşümün simgesi adeta.

    Bir bitiş ve başlangıç..

     

    Günümüze geldiğimizde ise;

    Kavuşum 6.evde gerçekleşiyor. Sağlık alanında, ilaçlarda, aşılarda yenilikler, yeni buluşlar söz konusu olabilir.

    Balık burcundaki kavuşum su temasını öne çıkardığından dolayı ; denizlerle, sularla ilgili durumlar öne çıkabilir, seller, tsunamiler tetiklenebilir. Denizlerle alakalı sorunlar örneğin müsilaj sorunu tekrar oluşabilir. Deniz kuvvetleri ve denizcilik sektörü de gündem olabilir.

    Neptün dediğim gibi sisli, puslu durumları simgelediğinden denizlerdeki, sulardaki sis durumları sıkıntı yaratabilir. Aynı şekilde bu kavuşumun savaşları başlatma ve bitirme etkisi de oldukça yüksek.

     

    Bireysel etkiye baktığımda da ;

    İki gezegende yönettiği burçta yer alıyor ve Venüs de yüceldiği Balık burcunda.

    Maneviyatın oldukça güçlendiği zamanlara giriş yapıyoruz.

    Bu kavuşumla beraber yardıma ihtiyacı olanlara el uzatmak, ilişkilerde empati, affetme, bağışlama gibi etkiler öne çıkacak. Kimilerimiz için de gökyüzü hayallerimize kavuşmak, hedefleri, arzuları için harekete geçmek açısından şanslar vadedecek. Yazmak, çizmek, ilham ve yaratıcılığın duygularla ortaya çıkması, sezgilerin gerçekleşmesi açısından güzel bir dönemdeyiz. Yeni projelere başlayabilir ,iş fırsatlarıyla, tekliflerle karşılaşabiliriz. Kadersel birlikteliklere hazır olalım.

    Çok yaratıcı, fantastik filmler bu dönemde izleyebiliriz. Güzel müzikler dinleyebiliriz.

    Sinema, müzik, tiyatro yani sanat ve moda gibi yaratım gerektiren sektörler bu kavuşumdan oldukça güzel etkilenecekler.

    Medyadaki gizli, saklı kalmış, sansasyonel durumlar da bu dönemde ortaya çıkıp gündem olabilir.

     

    Ayrıca özellikle geçmiş hesaplaşmalarımız bu dönemde kadersel olarak önümüze gelebilir hazır olun derim.

    İrademizi kullanıp yeniliğe adım atmak bizim elimizde. Geleceğe yönelik sağlam ve kalıcı adımlarımız için de gökyüzü bizleri destekliyor.

     

    Dilerim bu güzel ve güçlü kavuşum, hepimizin hayatlarında şifalanması gereken yerleri şifalandırıp, hayallerimize yol aldırır.

     

    Burcunuz ya da yükselen burcunuza göre hayatınızdaki etkilerini merak ediyorsanız aşağıdaki instagram sayfamdan okuyabilirsiniz.

    https://www.instagram.com/p/CcKyQfPtVar/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

    Sevgilerimle..©

    ©2022, cidottoloji. Tüm hakları saklıdır, izinsiz kopyalanamaz ve paylaşılamaz.

     


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.