AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI

AKREP BURCUNDA AY TUTULMASI
  • 0
    0
    0
    0
  •  

     

    Merhabalar arkadaşlar;

    Her güneş tutulması bir yeniay, her ay tutulması da bir dolunaydır.Biliyorsunuz ki dolunaylarda güneş ve ay karşılıklı gelirler, adeta gerilim hat safhada olur; ay güneş ışığını tamamen yansıtır.

    Bu ay tutulmasında da doğum haritalarımızda Akrep burcu hangi evimizi kesiyorsa, hayatlarımızda o alanlarda her şey görünür olur ve ektiğimizi biçer, sonuçlar alırız.

    Bu durum başta krizli,gergin olsada zamanla bu etki dağılacak ve görmemiz gerekenler gözler önüne kolaylıkla serilecektir.Sonuçlanmalar olacaktır.Bu etki ay tutulması için yaklaşık 6 ay kadar olacaktır.

     

    Bu tutulma beraberinde ekonomik açıdan değişmeyen,dönüşmeyen,yenilenmeyen,köhne kalan alanlarla alakalı sarsıcı olayları beraberinde getirecektir. An haritasında apexte yer alan ve gerginliği arttıran Satürn Kova adeta ekonomik anlamda ve birçok alanda yenilik gelmesi gerektiğini vurguluyor.

    Şöyle ki sadece ekonomik olarak değil;güven temasını her alanda sorguluyor olacağız.

    Eğitim-öğretim,üniversiteler,adalet,yurtdışı,diplomasi,basın-yayın,medya gibi birçok konuda krizli,gergin,sıkıntılı durumlar büyüyecektir.Bu alanlarda yine yasaklar,engeller olabileceği gibi kanunlar,düzenlemelerde olabilir.

    Aynı zamanda bu dönem kendimizi daha sıkışmış,tedirgin,endişeli hissedebiliriz.Çünkü işin içinde Satürn de var.

     

    Genel anlamda durum böyleyken kişisel anlamda en başta yapmamız gereken, bizi ileriye taşıyacak şeyin güven duygumuzu arttırmak olduğudur.Krizlerimizle,endişe,sıkıntı,hırs,güç ve sıkışmışlıklarımızla da yüzleşip,onları tanıyıp, şifalandırıp yolumuza şifayla devam etmektir.

    Toprağımıza,tarıma sahip çıkmalıyız.

    Her şey böylesine sarsılırken biliyorum bunu yapmak oldukça güç, ancak yaratmak,üretmek bu dönem bize çok iyi gelecektir. Bol bol toprakla uğraşmak, yeşille temasta kalmak bizleri rahatlacaktır. Krizleri hem kendi içimizde,hem de dışarda büyütmekten ziyade kendimizi rahatlatmalı, sakin kalmalı, odak noktamızı değiştirmeliyiz.Bol bol rahatlatıcı müzikler dinlemeli, bolca kitap okumalıyız. Sevdiğimiz dizi ve filmleri de izleyebilir,hobilerimizle ilgilenebiliriz.

    Adeta kendi içimizde de pasif agresyon bir durum söz konusu olabilir.Sinirimizi kontrol edelim,tüm ilişkilerde kendimizi doğru şekilde aktarmaya dikkat edelim.Hiçbir şeyi içimizde biriktirip büyütmeyelim.Ani parlamalara,ani hareketlere şu dönem oldukça açığız.Daha dengede kalmayı seçelim.

    Ateş elementi an haritasında eksik olduğundan; 

    Bol bol spor,yürüyüş yapabilir ya da dans edebiliriz.Mum yakabilir ve rahatlayabilir,bu dönem sarı ve tonlarını kıyafetlerimizde ya da cep ve bilgisayarlarda ekran resmi olarak kullaniliriz.

    Adım atmak adına şu dönem geride dururuz,kendimizde gerekli yeteneği ya da motivasyonu bulamayabiliriz ancak bu durum hayrımıza;çünkü Merkür retro.Planlarımızı yapalım,yarım kalan işlerimizi tamamlayalım,her alanda fazlalıkları temizleyelim ancak yenilik ya da yeni adımlar için Merkürün düz hareketini bekleyelim.

    Dilerim bu ay tutulması kendi içimizdeki gücün açığa çıkacağı;krizlerimizi,endişe ve sıkıntılarımızı değişip dönüştürdüğümüz, dengemizi kurup yeni adımlar atmak ve yenilenmek adına planlar yaptığımız; sağlıklı,huzurlu ve apaydınlık bir tutulma olsun..

     

    Sevgiyle..

    ©


    ©2022, cidottoloji. Tüm hakları saklıdır, izinsiz kopyalanamaz ve paylaşılamaz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.