2022'de Yatırım Yapılabileceğiniz Geleceği Parlak Coin

2022'de Yatırım Yapılabileceğiniz Geleceği Parlak Coin
  • 0
    0
    0
    0
  • İşte şimdi yatırım yapmak için en iyi madeni paraların hangileri olduğunu anlamanıza yardımcı olacak bir kılavuz. Potansiyeli olan en ucuz Altcoinler için birçok seçenek olduğundan, 2021'de makul yatırımlar gibi görünen bazı ucuz madeni paraları burada bulabilirsiniz. Bitcoin en popüler kripto para birimi olmaya devam etse de, yükselişte olan daha küçük yatırımcıların düşünmesi gereken başka kripto paralar da var. İşte dikkate alınması gereken on Bitcoin alternatifi.


    VeChain: Gerçekten ucuz bir kripto para birimi arıyorsanız, VeChain ilginizi çekebilir. Mevcut fiyat seviyesinde bile, satışın artması, inatçı VET yatırımcılarını önemli kayıplara maruz bırakacaktır. Sonuç olarak, kısa vadeli portföy istikrarını iyileştirmek ve kazançlı bir geleceği güvence altına almak için, dijital varlığın son zayıf sahiplerini tasfiye etmesine izin vererek fiyat yapısına netlik getirmek tercih edilir. Etkileyici bir şekilde adlandırılan VeChain Thor Blockchain'in para birimi olan VeChain, ağ üzerinden değer aktarmak için kullanılır. VeChain Thor Blockchain, dağıtık defter teknolojisinin kullanımı yoluyla tedarik zinciri yönetimi ve iş süreçleri için özel olarak tasarlanmıştır.

    Bu coinler arasında öne çıkan bir başka kripto para ise Bittorrent Coin Geleceği çok parlak bir projedir.


    Cardano (ADA): Esnek ağı ve hızlı işlemleri nedeniyle Cardano'nun en popüler kripto para birimlerinden biri olarak kalması bekleniyor. Charles Hoskinson (Ethereum'un kurucu ortağı) Cardano'yu geliştirdi. Ölçeklenebilirlik, birlikte çalışabilirlik ve sürdürülebilirlik, başlıca satış noktaları arasındadır.  Son güncelleme sonunda  Cardano geleceği parlak coinler arasında yerini almıştır.Cardano her zaman zaman alan ve işleri yavaş yavaş gerçekleştiren bir girişim olmuştur. Bu fiyat artışı, geliştiricilerin dApp'ler, birkaç yeni kripto para birimi ve DeFi alanı üzerinde çalışmaya başlamasına olanak tanıyan akıllı sözleşmeler oluşturma yeteneğini ekleyen yakın tarihli bir güncellemeden kaynaklanmaktadır. Bu kripto para aynı zamanda düşük işlem ücretlerine ve projeyi tamamen merkezsizleştirmek için çalışan güçlü bir geliştirme ekibine sahiptir. Geliştiriciler artık akıllı sözleşmeler sayesinde dApp'ler, yeni kripto para birimleri ve hatta DeFi sektörü üzerinde çalışmaya başlayabilir.

     

    Bu projelere yatırım yapmadan önce altcoin grafik analizi nasıl yapılır? konusunu okuyarak bilgi sahibi olabilirsiniz.


    Yorumlar (0)

    Bu gönderi için henüz bir yorum yapılmamış.

    Yorum Bırakın

    Yorum yapmak için üye girişi yapmalısınız. Üye girişi yapmak için buraya tıklayınız.